Camjo stagiair (per direct)

Solliciteer direct
Bij: MOONDOCS Vanaf: april 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

MOONDOCS ontwikkelt en produceert documentaires, auteursfilms, kunstfilms, educatief materiaal en series vanuit een brede culturele betrokkenheid. In ons werk stellen we graag een andere manier van kijken voor. Om te duiden of te ontroeren, maar vooral om de verbinding op te zoeken. Om dit te kunnen doen hebben we jouw hulp nodig. Versterk jij binnenkort ons team als enthousiaste en maatschappelijk betrokken camjo stagiair?

Wat ga je doen?

Samen met het Moondocs team (research en productie) ontwikkel je formats voor social media en bereidt deze in overleg praktisch en inhoudelijk voor. Je weet waar verhalen te vinden zijn en vindt het leuk om op mensen af te stappen. Ook heb je ruime ervaring in filmen en monteren en kunt goed, snel en zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

We bieden jou een stagevergoeding van 400 euro op basis van een full-time dienstverband.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Affiniteit met documentaires en een sterke sociaal maatschappelijke interesse (!)
  • Punctueel, georganiseerd
  • Vriendelijk en toegankelijk
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling
  • Verbonden aan een mbo/hbo-opleiding
  • Rijbewijs gewenst

Wie zijn wij?

MOONDOCS ontwikkelt en produceert documentaires, educatief materiaal, campagnes, auteursfilms, opdrachtfilms, kunstfilms en series. De makers werken vanuit een brede culturele en maatschappelijke betrokkenheid. Kwaliteit en diversiteit zijn, zowel inhoudelijk als qua vormgeving, belangrijke kernwoorden. De producties worden gemaakt voor opdrachtgevers als nationale omroepen, festivals, musea, overheden en culturele en maatschappelijke organisaties.

Solliciteren bij

Marlijn Koers. NB: Reacties worden alleen behandeld als je een volledige CV, motivatie en (online) portfolio uploadt. Startdatum: 1 maart 2019.De startdatum en lengte van de stage liggen niet vast en zijn in overleg in te vullen (minimumperiode is 4 maanden).

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241