Cameraman en editor voor 'RTL Woonmagazine' (zomer)

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: juli 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Al 12 seizoenen lang is RTL Woonmagazine een succes bij RTL. Een team van producers en redacteuren werken samen om de mensen thuis de nieuwste trends, unieke huizen en mooiste metamorfoses te laten zien. Om dit voor elkaar te krijgen werkt het programma samen met de beste ontwerpers en stylisten.

Wat ga je doen?

Jouw bijdrage aan het RTL Woonmagazine is veelzijdig en extreem leerzaam! Op camera gebied zal je items voor het Woonplatform zelfstandig draaien.

Voor het programma zal je op draaidagen een professionele cameraman ondersteunen als tweede cameraman. Nadat je gedraaid hebt en je materiaal hebt ingeladen zal je de voormontages maken voor het tv-programma. De video's voor alle social kanalen zal je zelfstandig monteren.

Uiteraard alles onder begeleiding van ervaren verslaggevers en regisseurs.

Wat bieden wij?

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Filmen en het maken van montages doe je het allerliefst; En dan is het ook nog mooi als je kunt monteren op Adobe Première
  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde opleiding, MBO of HBO maakt niet uit
  • Je kent verschillende soorten camera's van binnen en van buiten
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de technische mogelijkheden om elke keer weer andere shots te maken
  • Je bent gewoon een fijn mens om mee te werken!

Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Contactpersoon vacature

Heb je na het lezen van deze vacature toch nog vragen? Bel dan gerust naar Hélène de Graaff: 035 7114125. Voor ieder talent telt een standaard stagevergoeding van €350,- bij RTL.

Solliciteren bij

De sollicitatiegesprekken zullen de komende maanden plaatsvinden. Wanneer we denken dat we jou daarvoor uit moeten nodigen dan nemen we contact met je op!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271