Camera en edit stagiair bij de afdeling 'Social'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Network Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste camera en edit stagiair voor onze merken binnen de Social afdeling van Talpa Network. Dit kan zijn voor 'Gierige Gasten', 'New Wave', 'StukTV' of het branded content team 'Social1influencers'.

Lijkt het jou tof om ons team te ondersteunen per februari 2020?Dan is dit jouw kans, lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als stagiair heb je een verantwoordelijke rol waarbinnen je gewoon als volwaardig teamlid wordt gezien. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het productioneel voorbereiden, filmen en editen. Wie naast deze skills ook kan animeren of vormgeven, heeft een streepje voor!

Het hebben van een rijbewijs is zeker een pre.

Wat bieden wij?

Bij de social afdeling van Talpa werk je met een jong team in een informele sfeer, dat betekent leuke vrijdagmiddagborrels en regelmatig een feestje! Daarnaast ervaar je hoe het is om samen te werken met de grootste merken van dit moment én ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je kan goed zelfstandig aan de slag, maar je bent tevens een echte teamplayer
  • Je volgt een relevante MBO/HBO/WO-studie
  • Je hebt ervaring met filmen en monteren
  • Je hebt affiniteit met YouTube en online media
  • Je bent fulltime, beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden
  • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je staat ingeschreven bij een opleiding
  • Je hebt ervaring met Word, Excel, Adobe Photoshop en Premiere
  • Je kan overweg met een camera

Wie zijn wij?

De social afdeling van Talpa Network beheert vier eigen merken: Social 1nfluencers, StukTV, Gierige Gasten, New Wave. Social 1nfluencers helpt YouTubers en merken met het creëren van hun video-content. Afgelopen jaren ontwikkelde zij - in samenwerking met bekende influencers - onder andere webseries voor merken als: Coca-Cola, Renault, Kamer van Koophandel & Unilever. StukTV is één van de grootste YouTube-kanalen van Nederland. Elke week voeren de mannen opdrachten uit welke door de kijkers zijn bepaald. Daarnaast ontwikkelen zij toffe series! Het kanaal van de Gierige Gasten wordt langzaam getransformeerd naar het nieuwe onlinekanaal van Veronica. Dit betekent; nieuwe, toffe series! Zowel met de Gierige Gasten zelf, als met andere bekende Nederlanders! Lil Kleine (Jorik Scholten) en Talpa Social hebben de krachten gebundeld voor het nieuwe lifestyle merk voor jongeren: New Wave. Samen zorgen zij ervoor dat dromen werkelijkheid worden! Een kanaal om jou te inspireren door middel van toffe content!

Solliciteren bij

Lisa Kleine SchaarsSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280