Camera stagiair voor misdaadserie van Tim Oliehoek (per direct)

Solliciteer direct
Bij: NL Film & TV Vanaf: november 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij stage lopen bij één van de grootste film- en tv producenten van Nederland? Voor de nieuwe serie "Stanley H." van regisseur Tim Oliehoek zijn we op zoek naar een leergierige en enthousiaste camera-stagiair.

Wat ga je doen?

Je zal op de set aanwezig zijn en het camerateam ondersteunen tijdens de draaidag.

Wat bieden wij?

We bieden een leerzame stageplek op een professionele filmset waarin je alles mag vragen en waar je veel kan leren.Verder is er een maandelijkse stagevergoeding (marktconform).

Herken jij jezelf in dit profiel?

Heb jij affiniteit met camera en techniek en ben je niet vies van hard werken?Altijd al willen weten hoe het maken van een televisieserie in zijn werk gaat?Ben je leergierig en wil je graag doorleren of je bestaande ervaring uitbreiden in het camera departement?Meld je dan aan!

Wie zijn wij?

NL Film is een toonaangevende en creatieve productiemaatschappij, gespecialiseerd in speelfilms en televisiedrama. Dankzij haar grote affiniteit met het hedendaagse publiek, brengt NL Film een gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducties voor iedere doelgroep.Het portfolio van televisiedrama reikt van NPO series Penoza, De Zaak Menten en Moeder, ik wil bij de Revue tot dramaseries Zwarte Tulp, Bluf en Aaf voor de commerciële zenders.Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Tonio, Mannenharten 1&2, Knielen op een bed violen, De Storm en telefilms als Rabarber en De sterkste man van Nederland, behoort NL Film tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Solliciteren bij

Milou van der Kolff. Spreekt deze stage jou aan? Stuur dan z.s.m. jouw CV en een korte motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271