Camera stagiair bij 'De Krant' (per direct)

Solliciteer direct
Bij: NL Film & TV Vanaf: juni 2019 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Wil je alles leren over camera's, shots, lenzen en data?! Van dichtbij meekijken bij het camera departement.Word stagiair bij het camera departement van De Krant, ondersteun zo veel mogelijk de 2nd AC en leer over het reilen en zeilen op de set. Het gaat om 48 draaidagen vanaf juni - 9 augustus 2019 (diverse dagen).

Wat ga je doen?

Je bent de extra handjes van de 2nd AC /Datahandler op de set. Uiteraard logisch dat je nog van alles moet leren, maar dat doe je het beste op de vloer natuurlijk! 48 draaidagen, op toffe locaties, nightshoots, verplaatsingen en minicrew, alles wat je wilt zien in een productie, van alles om te leren!

Wat bieden wij?

Leuke en leerzame stage, 48 draaidagen, geen dag is hetzelfde!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Is dit wat voor jou?

Wie zijn wij?

NL Film is een toonaangevende en creatieve productiemaatschappij, gespecialiseerd in speelfilms en televisiedrama. Dankzij haar grote affiniteit met het hedendaagse publiek, brengt NL Film een gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducties voor iedere doelgroep.Het portfolio van televisiedrama reikt van NPO series Penoza, De Zaak Menten en Moeder, ik wil bij de Revue tot dramaseries Zwarte Tulp, Bluf en Aaf voor de commerciële zenders.Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Tonio, Mannenharten 1&2, Knielen op een bed violen, De Storm en telefilms als Rabarber en De sterkste man van Nederland, behoort NL Film tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Solliciteren bij

Yalou Sloetjes. Stuur je cv en een korte motivatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280