Camera stagiair bij 'De Krant'

Solliciteer direct
Bij: NL Film & TV Vanaf: augustus 2019 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: Vanaf € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Wil je alles leren over camera's, shots, lenzen en data?! Van dichtbij meekijken bij het camera departement.Word stagiair bij het camera departement van De Krant, ondersteun zo veel mogelijk de 2nd AC en leer over het reilen en zeilen op de set. Het gaat om 48 draaidagen (diverse dagen).

Wat ga je doen?

Je bent de extra handjes van de 2nd AC /Datahandler op de set. Uiteraard logisch dat je nog van alles moet leren, maar dat doe je het beste op de vloer natuurlijk! 48 draaidagen, op toffe locaties, nightshoots, verplaatsingen en minicrew, alles wat je wilt zien in een productie, van alles om te leren!

Wat bieden wij?

Leuke en leerzame stage, 48 draaidagen, geen dag is hetzelfde!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Is dit wat voor jou?

Let op: Deze stageplek heeft een stagevergoeding van € 400,- bruto bij fulltime stage.

Wie zijn wij?

NL Film is een creatieve productiemaatschappij en is gevestigd in hartje Amsterdam. Sinds de oprichting in 2001 hebben we een veelzijdig portfolio opgebouwd met het produceren van speelfilms, drama en jeugdseries. Hierbij brengen we een gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducties voor iedere doelgroep. Het portfolio van televisiedrama reikt van NPO series Penoza, De Zaak Menten en jeugdserie SpangaS tot dramaseries Zwarte Tulp en Bluf voor commerciële zenders. Ook produceren we content voor YouTube, zoals Vakkenvullers. Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Bankier van het Verzet, Tonio, Mannenharten 1&2, Weg van Jou en All You Need Is Love behoort NL Film tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Solliciteren bij

Yalou Sloetjes. Stuur je cv en een korte motivatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280