Camera en edit stagiair

Solliciteer direct
Bij: XITE networks Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Je liefde voor muziek, video content en events kent geen grenzen en je bent er ontzettend gepassioneerd over? Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een jonge, gedreven montage / camera topper - met een echte passie voor videomaken. Als montage/camera-stagiair maak je deel uit van een jong en gezellig team, waarin eindeloze mogelijkheden zijn om te leren! Je krijgt verantwoordelijkheden en loopt niet simpel mee op een afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het monteren, filmen en meedenken over het beeld. Dit doe je voor de zender en het YouTube kanaal van XITE.

Kerntaken zijn montage en camera (soms incl. geluid & licht). Je monteert in Adobe Premiere Pro samen met After Effects. Op grotere sets (bijvoorbeeld videoclips) assisteer je soms de rest van de crew.

Wat bieden wij?

Bij XITE krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een jong en snel groeiend (internationaal) bedrijf. We hebben een uitdagende werkomgeving gecreëerd waar professionaliteit, initiatief en creativiteit kernwoorden zijn. XITE heeft een unieke combinatie van muziek, televisie en nieuwe technologieën. Wij bieden een minimale stageperiode van 5 a 6 maanden vanaf (eind) augustus met uiteraard een stagevergoeding. And last but not least: elke dag wordt er een heerlijke verse lunch bereidt door onze chefs en wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Verder willen we je niet in een hokje stoppen, maar je voldoet ongeveer aan het volgende profiel:

  • Je bent gepassioneerd over muziek, artiesten en bent gek op het creëren van content
  • Minimaal MBO niveau (richting audiovisueel/ camera/ montage)
  • Je bent bent zelfstandig en niet bang voor verantwoordelijkheden 
  • Je bent een teamspeler die als het nodig is ook prima in zijn eentje iets tofs neer kan zetten
  • Je bent zorgvuldig en creatief
  • Je kan goed samenwerken en weet om te gaan met feedback
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in het weekend te werken
  • Ervaring met DSLR camera
  • Ervaring met Adobe Premiere Pro
  • Ervaring met Adobe Photoshop

Wie zijn wij?

XITE is dé muziektelevisiezender voor jongeren en zendt 24/7 de populairste muziekvideo’s in Nederland, België en Duitsland uit. Like of skip de muziekvideo’s op XITE met de ‘Personalised Music Television’ applicatie en creëer je eigen muziekzender. De app is nu beschikbaar voor consumenten van Ziggo in Nederland en Unitymedia in Duitsland. Binnenkort vind je de app in alle zenderpakketten. Daarnaast organiseert XITE de XITE Awards, waarbij zowel nationale als internationale artiesten worden bekroond voor hun werk. Ook heeft XITE een in-house productieafdeling, waaronder televisieprogramma’s, commercials, promo’s en videoclips worden geregisseerd en geproduceerd.

 

Let op:

Sollicitaties zonder meegestuurd werk/portfolio/showreel kunnen wij niet in behandeling nemen!

Wij nemen alleen full-time stagiaires aan. ​

Solliciteren bij

Milou Tijsse Klasen. Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan snel! 

Er zijn verschillende periodes dat we stagiaires nodig hebben. Stuur dus gerust je motivatie en CV! Op deze manier kunnen we kijken wat het beste bij je past.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271