Camera en edit stagiair

Solliciteer direct
Bij: Bruut Amsterdam Vanaf: juli 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Per juli zoeken wij een jonge, gedreven camera en edit stagiair (MBO/HBO) met een echte passie voor video die het leuk vindt om ons team in Amsterdam te komen versterken. Op een dagelijkse basis werken we voor merken als RTL, Discovery Channel, Maybelline, Unilever, 538, Star Alliance, Jet Airways en de Bijenkorf.

Wat ga je doen?

Kerntaken zijn camera (soms incl. regie, geluid, licht) en montage. Je draait met verschillende camera’s (van F5 tot FS7/FS5 en Alexa) en monteert in Adobe Premiere Pro samen met After Effects. Op grotere sets assisteer je de D.O.P. De verhouding camera/edit is 35% / 65%.

Bruut Amsterdam is een productiemaatschappij waar next-level online video content wordt ontwikkeld én geproduceerd. We helpen bureau’s, merken en zenders, online, met het vinden en uitbouwen van een duurzaam en betrokken publiek door middel van online video.

Wat bieden wij?

Je thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam, maar je werkt ook verschillende dagen op locatie in en buiten Nederland.

Je krijgt verantwoordelijkheden en loopt niet simpel mee op een afdeling. Je werkt in een inspirerende omgeving met serieuze klanten en goede begeleiding. En dat ook allemaal nog eens in een super gezellig, hecht team.

But, that doesn't pay the bills: uiteraard ontvang je ook een leuke stagevergoeding van 350.- euro per maand. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je zit in het derde of vierde jaar van je opleiding;
  • Je bent een teamspeler die als het nodig is ook prima in zijn eentje iets tofs neer kan zetten;
  • Niets is onmogelijk, je denkt in oplossingen;
  • Je werkt netjes en secuur;
  • Je hebt een rijbewijs.

Wie zijn wij?

Bruut Amsterdam is een jong én creatief productie,- en reclamebureau waar bijzondere (online) TV-formats worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast het ontwikkelen van formats werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam dagelijks aan spraakmakende commercials, liveshows én non-spot producties. We kenmerken ons door onze duidelijke online oriëntatie.Onze visie:Bij Bruut Amsterdam geloven we niet in Yacult-momentjes; we geloven dat het vertellen van mooie, eerlijke verhalen voor mooie merken iets veel sterkers is. De kracht van Bruut.tv is dat we midden in de doelgroep staan; we zijn jong en echte digital natives; de nieuwe generatie die zicht niet meer abonneert op een zenderpakket, maar op YouTube-kanalen. De nieuwe generatie die niet naar tv-programma’s van 25 minuten kijkt, maar op hun mobiel met snappy content geïnspireerd wil worden. We produceren video’s die engaging zijn; video’s die mensen willen zien én delen.

Solliciteren bij

Deniz Alkac

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271