Camera & edit stagiair bij NPO Radio 2 & NPO 3FM!

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij verslaafd aan muziek? Weet jij wat er speelt in de wereld? En is social media dé plek waar jij je dagen slijt? Top! Wij bieden een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen. Voor verschillende radioprogramma’s van NPO Radio 2 & NPO 3FM (o.a. Sanders Vriendenteam, Mark + Ramon, De bende van van der Lende, Jan-Willem start op en De Timur Timur show) zijn we op zoek naar een talentvolle cameraman/editor.

Bij BNNVARA maken we de allervetste programma’s waarin er veel te horen is. Maar dat willen we ook zien. Daarom hebben we helden nodig die de radiocontent omtoveren tot ijzersterke video’s vanaf begin Februari. Stagelopen bij BNNVARA betekent werken op een toffe plek, met ambitieuze mensen en vooral veel lachen!

Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van het videoteam die verschillende video's maakt en monteert voor de online kanalen van Radio 2 en 3FM. Je krijgt de vrijheid om leuke items te bedenken en uit te voeren. Op het gebied van camera en edit zul je een flinke slag maken.

Wat bieden wij?

Een leuke stageplek op een gezellige vloer met jonge mensen die gedreven zijn om het allerbeste uit de gemaakte items te halen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je kunt snel monteren en je wilt beter leren filmen
  • Je beheerst Adobe Premiere en Adobe Photoshop goed
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven
  • Camera’s zijn je lievelingsspeelgoed
  • Je bent verslaafd aan social media en schaamt je daar niet voor
  • Je bent een echt mensen mens (maar écht)

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Marloes Noga

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241