Camera & Edit stagiair

Solliciteer direct
Bij: Bruut Amsterdam Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Bruut Amsterdam is een productiemaatschappij waar engaging online video en film wordt ontwikkeld én geproduceerd. We helpen bureau’s, merken en zenders, online, met het bereiken van millennials & Generation Z: een doelgroep die geen televisie meer kijkt en niet zit te wachten op traditionele reclame.Wij zoeken een jonge, gedreven camera/edit-stagiair (MBO/HBO) met een echte passie voor video en film die het leuk vindt om ons team in Amsterdam te komen versterken.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage assisteer je regelmatig op grote sets: je bent daar 1st of 2nd AC (Assistant Camera). Tijdens deze draaidagen werk je direct samen met de Director of Photography.Op kantoor krijg je je eigen edit projecten en de ruimte en verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen.Op kleinere sets krijg je de mogelijkheid om zelf meer ervaring op te doen achter de camera. Uiteraard met goede begeleiding. Je draait met verschillende camera’s, van FS7 tot Alexa, en monteert in Adobe Premiere Pro. Kennis van After Effects is een pré. De verhouding op set en edit is 35% / 65%.

Wat bieden wij?

Je thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam, maar je werkt ook verschillende dagen op locatie in en buiten Nederland.Je krijgt verantwoordelijkheden en loopt niet mee op een afdeling. Je werkt in een inspirerende omgeving met serieuze klanten en goede begeleiding. En dat ook allemaal nog eens in een super gezellig, hecht team.But, that doesn't pay the bills: uiteraard ontvang je ook een leuke stagevergoeding van 350.- euro per maand. LET OP: We nemen alleen full-time stagiaires aan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je zit in het derde of vierde jaar van je MBO/HBO opleiding
  • Je bent een teamspeler die als het nodig is ook prima in zijn eentje iets tofs neer kan zetten
  • Niets is onmogelijk, je denkt in oplossingen
  • Je werkt netjes en secuur
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt een rijbewijs

Wie zijn wij?

Bruut Amsterdam is een productiemaatschappij waar engaging online video en film wordt ontwikkeld én geproduceerd. We helpen bureau’s, merken en zenders, online, met het bereiken van millennials & Generation Z: een doelgroep die geen televisie meer kijkt en niet zit te wachten op traditionele reclame.

Solliciteren bij

Leon Visser. 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241