Beeldstagiair NPO Radio 1

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

We zijn bij NPO Radio 1 op zoek naar beeldmakers! Wat? Beeld bij de radio? Jazeker! Op nporadio1.nl kun je meekijken in de studio via een webstream die bestaat uit 7 bestuurbare camera’s die door iemand worden bediend en geschakeld. Ook verrijkt deze beeldregisseur het beeld met titels, foto’s en filmpjes. Daarnaast maken we ook aparte content voor onze sociale kanalen. Denk hierbij aan extra video’s over onze programma’s en podcasts, promo's voor de uitzendingen, video's tijdens belangrijke gebeurtenissen, de vormgeving van de video's verzorgen en meedenken over beeldmogelijkheden. Bij NPO Radio 1 zijn we nu op zoek naar een stagiair die aan beide typen video kan bijdragen.

Wat ga je doen?

De stage zal verdeeld zijn in twee hoofdtaken. Bij de ene helft zal je de visual radio redactie bijstaan bij het schakelen en bedienen van de camera's in de radiostudio's. En bij de andere helft ga je met een beeldredacteur op pad tijdens het maken van verschillende online video's voor de zender. Samen met hem ga je video's bedenken, filmen, monteren en verspreiden.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en gevarieerde stage…

  • met zowel live video als online video-content in je takenpakket
  • bij de NPO en dus alle verschillende landelijke omroepen
  • met veel zelfstandigheid
  • verantwoordelijkheid
  • waarbij je veel leert over video

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige beeldstagiair. Iemand met affiniteit en kennis van video. Je kunt:

  • zelfstandig filmen met een professionele camera en zender
  • werken met programma's als Adobe Premiere Pro en Photoshop
  • presteren onder druk, zonder meteen in de stress te schieten

Wie zoeken we? Een jong, getalenteerd persoon die… …oog heeft voor beeld …talent voor montage ...gevoel voor journalistiek …goed werkt in teamverband …snel leert

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Sjors van Veen. Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij de beeldredactie van NPO Radio 1? Voor meer informatie bel 06-38163954.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241