AV stagiair bij een smart & kick ass video productie bureau

Solliciteer direct
Bij: FJ Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto per maand Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk English speaking

Bij FJ zijn we op zoek naar een getalenteerde AV stagiair. De cameramannen, editors, graders en DOP's van de toekomst die, net als wij, ernaar streven om impactvol creatief werk te maken. Wij geloven dat mensen bereiken draait om engagement en relevantie. Daarom willen wij het leven van mensen verrijken door het creëren van narratieve verhalen die hun tijd waard is. Dit doen wij voor merken en bureaus die generatie Y & Z willen bereiken en activeren.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je mee aan projecten voor echte klanten. Als volwaardig onderdeel van het productieteam doe je ervaring op in een omgeving waarbij kwaliteit centraal staat. Van assisteren tijdens opnames tot aan het editten van projecten voor klanten als Carhartt, KARWEI, Ford Nederland en KLM. Een stage bij FJ duurt 5 tot 6 maanden. Tijdens je stage word je begeleid door onze Director of Photography die je graag helpt doelen te stellen en deze te behalen. Bij FJ willen we een open cultuur hebben waarin iedereen zich vrij moet voelen om zijn mening, twijfels, ideeën en gevoelens te delen. We voelen dat deze mindset de enige manier is waarop ons team samen verder kan gaan. Wij zijn een familie die altijd achter je staan en naar je zullen luisteren.

Wat bieden wij?

 • Inspirerende werkplek — binnen het grootste start-up ecosysteem van Europa (B. Amsterdam)
 • Een multidisciplinair team — gefocust op het leveren van hoogwaardige kwaliteit
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling — toegewijde begeleiding
 • Een vriendelijke werkomgeving — met lunch inbegrepen

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Media studie of kunstacademie (audiovisueel) — op bachelor niveau of hoger
 • Je bent een zelfstandig maker en hebt een eigen referentiekader. 
 • Analytisch vermogen — nieuwsgierig van aard
 • Oog voor detail — gevoel voor kwaliteit
 • Ervaring met Adobe Premiere — en bij voorkeur After Effects
 • Communicatief sterk — en je kan goed samenwerken in een multidisciplinair team
 • Nederlandstalig — maar ook bekwaam in Engels
 • Beschikbaar voor vijf tot zes maanden - van het studiejaar 2019

Wie zijn wij?

Wij zijn FJ, een smart & kick ass video productie bureau uit Amsterdam. Wij geloven dat mensen bereiken draait om engagement en relevantie. Niemand gaat jouw video’s bekijken puur omdat jij dat wil. Dus wat doe je? Je denkt mobile first en gebruikt data om de optimale customer journey te creëren. Daarna gebruik je de kracht van video. Niet om mensen iets te vertellen, maar om ze het te laten ervaren. Dit noemen wij de magische combinatie tussen SMART ASS en KICK ASS. Aka data driven strategy gecombineerd met top notch creative.

Solliciteren bij

Fabian Fraikin. Deel je portfolio met FJ en laat ons in je motivatie weten wie jou creatieve held is en waarom.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280