Allround Videomaker stagiair (productie/camera/editor)

Solliciteer direct
Bij: Walt Wonder Schmidt Vanaf: september 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wij geloven in de kracht van verhalen én beeld. Samen met organisaties creëert Walt Wonder Schmidt een authentiek verhaal. Wij maken verhalen en creëren een ervaring, wij zijn storytellers.

Walt Wonder Schmidt bestaat uit een jong en creatief team dat streeft naar het overtreffen van iedere verwachting.Wij creëren een creatieve en vrije omgeving om in te werken. Hiervoor hebben wij een creatieve en vrije plek gecreëerd, zodat jij allround ervaring op doet binnen het videoproductie landschap.

Wat ga je doen?

De mooiste producties creëer je niet alleen, maar met een team.Jij als allrounder houdt je bezig met alle stappen in het creatieve proces. Je bent een creatieveling die initiatief toont, maar ook anticipeert.

Wat kun jij verwachten als je bij ons komt stage komt lopen?Voorbereidingen treffen voor draaidagen, zowel op productioneel als technisch aspect.Je gaat mee op draaidagen. Je ondersteunt de crew of je hebt zelf de camera in je handen.Je hebt veel vrijheid om op kantoor te experimenteren. Het kan zomaar zijn dat je een ingeving/idee hebt en enige tijd later gebruiken wij het in een productie.Je gaat monteren aan verschillende projecten.

Het is zeker geen “koffie haal stage”. Je krijgt juist veel verantwoordelijkheid en kansen.Iedere dag werken met gezellige collega’s met een geweldige sfeer.Op deze manier doe jij allround ervaring op binnen het videoproductie landschap.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving in Amsterdam-Noord.Werken met een jong en enthousiast team.Veel kansen om praktijkervaring op te doen door verschillende projecten.Voor jou een plek om jouw creativiteit te benutten in de meest uiteenlopende gave projecten.

De kans om mee te groeien door samen met ons te werken mooie diverse producties.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een relevante opleiding
  • Je bent een ondernemend type Je hebt enige ervaring in videoproductie
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan makkelijk en duidelijk communiceren met het team om je heen
  • Gevoel met programma’s als Premiere Pro en Photoshop
  • Je bent niet bang om de telefoon op te nemen
  • Je hebt een neusje voor sociale media trends
  • In bezit van geldig rijbewijs.
  • Hbo-(denk)niveau
  • Beschikbaar: Vanaf september 2020

Wie zijn wij?

Wij geloven in de kracht van verhalen én beeld. Samen met organisaties creëert Walt Wonder Schmidt een authentiek verhaal. Wij maken verhalen en creëren een ervaring, wij zijn storytellers. Walt Wonder Schmidt bestaat uit een jong en creatief team dat streeft naar het overtreffen van elke verwachting. Wij creëren een creatieve en vrije omgeving om in te werken.

Solliciteren bij

Bas Ibink. Stuur je motivatiebrief, CV en showreel mee.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280