Allround filmmaker bij startup in de duurzame branche

Solliciteer direct
Bij: VanSelfie Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn een jong bedrijf met als kernwerkzaamheden film en online marketing. Onze doelgroep zijn wereldverbeteraars, bedrijven met een duurzaam idee of product die bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. De kern van onze boodschap is inspireren op een moderne (niet geitenwollensokken) manier. Dit vraagt om creatieve films en een tactische verspreiding via de social media kanalen.

We hopen dat jij ons team kunt versterken en bijdragen in het filmen / monteren. Bij ons geen “koffiestage” maar direct het werkveld in en meewerken aan creatieve uitdagingen!

Wat ga je doen?

Gezamenlijk bedenken we campagnes voor klanten. Daaruit volgen camera en montage werkzaamheden. Je hebt ervaringen met camerawerk op draaidagen en je kunt overweg met Adobe Premiere.

Wat bieden wij?

Een gezellig en jong bedrijven waar we gave films en veel plezier maken. Op het gebied van het maken van video's kan je veel bij ons leren. Van het bedenken van een concept, de préproductie tot aan het filmen en edit. Daarnaast helpen we onze klanten ook met het onder de aandacht brengen van de video's via Instagram-, Facebook- en YouTubecampagnes. Indien je daar interesse hebt kan je daar ook in worden meegenomen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zoeken een creatieveling die gemotiveerd is en zelfstandig kan werken
  • Ervaring montagewerkzaamheden is vereist
  • Ervaring met camera is pré

Wie zijn wij?

VanSelfie bestaat uit vier personen van 22 tot 31 jaar oud. Door onze omvang zijn we flexibel en kunnen we snel leuke ideeën uitwerken. We zitten met elkaar op kantoor in Utrecht en de sfeer is gelukkig informeel ;-)

 

Solliciteren bij

Maarten Vink. Portfolio en motivatiebrief vereist

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271