Actieve culturele content creator stagiair (zomer)

Solliciteer direct
Bij: Museum tv Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. Wij zijn dé plek waar consumenten via video’s hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Rijksmuseum en het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum.

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam, dichtbij het Centraal Station, en heeft een fantastisch uitzicht over het IJ.

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, sociale, hands-on stagiair (m/v) die onze startup komt versterken door het maken van online video-content. Je helpt hierbij mee met de producties van de MuseumTV videos met professionele crew en regisseurs, maar gaat ook zelf content maken voor social media en onze app.

Ervaring met camerawerk is een plus, maar het is vooral belangrijk dat je zelf kan editen en om kan gaan met photoshop. En natuurlijk een creative en culturele mindset hebt om opvallende en leuke dingen te creëren!

De stageplek is per direct beschikbaar voor de periode van 3 – 6 maanden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Enthousiast en creatief
  • Affiniteit met social media en de culturele sector
  • Ervaring met editen in Final Cut of Premiere Pro, en Photoshop
  • Minimaal HBO-niveau in 3e of 4e jaar
  • In bezit van OV-jaarkaart en laptop met een montageprogramma

Wie zijn wij?

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling.

Solliciteren bij

Dirk Gerritsen. Lijkt het jou leuk om video’s te maken voor MuseumTV? Stuur je CV en motivatie. 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271