Stagiair Nieuwsredactie bij 'AT5' (maart)

Solliciteer direct
Bij: AT5 Vanaf: maart 2020 Soort stage: Algemeen Opleidingsniveau: Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Op de nieuwsredactie van AT5 is plek voor een enthousiaste en nieuwsgierige stagiair. Je houdt je onder andere bezig met het bedenken en voorbereiden van nieuwsonderwerpen voor televisie en internet. Onze voorkeur gaat uit naar een student die ongeveer 5 maanden stage bij ons kan komen lopen.

Wat ga je doen?

  • Bedenken en voorbereiden van nieuwsonderwerpen voor televisie en internet
  • Journalistieke research en het uitwerken daarvan behoren tot je kerntaken
  • Je maakt deel uit van de nieuwsredactie van AT5


Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage aan in een dynamisch mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zoeken een enthousiaste student met doorzettingsvermogen, een journalistieke drive en een professionele instelling
  • Je hebt originele ideeën en durft met verrassende invalshoeken te komen
  • Rijbewijs is een pré
  • Eerder starten mogelijk


Wie zijn wij?

Amsterdam is de mooiste stad van Nederland. We barsten van de culturen, nationaliteiten, talenten en ideeën. Van het ondernemend, lerend en creatief vermogen. Van de handel, horeca, historie, bijzondere plekken, gebeurtenissen en evenementen. Van die enorme rijkdom maken we je graag deelgenoot.Volg ons 24/7 via at5.nl, onze app, social kanalen (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram) en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden.AT5 is met SALTO, FunX en Concertzender onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam (POA), en werkt samen met mediapartner NH Media.

Solliciteren bij

Alex van Schagen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280

#Vergelijkbarestages