Dag van de Mediastages 2019 VOLGEBOEKT!!

HELAAS KAN JE JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DE DAG VAN DE MEDIASTAGES. WE ZIJN HELEMAAL VOLGEBOEKT MAAR... VOLGEND JAAR ZAL DE 7E EDITIE WEER GEORGANISEERD WORDEN!!

Op woensdag 17 april 2019 vindt de 6e editie van de Dag van de Mediastages plaats in Beeld en Geluid in Hilversum. We gaan er dit jaar een nog grotere happening van maken dan de voorgaande edities.
Op deze dag bieden wij aan 700 studenten de kans om het uitgebreide programma bij te wonen.

#BEPREPARED
We verzorgen voorbereidingssessies voor alle studenten op het live netwerken met professionals van de aanwezige mediabedrijven; hier kan je je op een later moment voor inschrijven

#INGESPREK
De hele dag is er een stagemarkt waar de professionals en stagiairs van de mediabedrijven in gesprek kunnen gaan met potentiële stagiairs. De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven: AVROTROS, EO, RTL, TALPA NETWORK, UNITED, BEELD EN GELUID, SENIOR PUBLICATIONS, TALPA PRODUCTIES, VICE, OMROEP MAX, WARNER BROS, IDTV, ENDEMOLSHINE, MEDIALANE, SKYHIGH TV, BNNVARA, TRANSAVIA, DISCOVERY, NPO RADIO2 en INSIGHT.

#CV&LINKEDIN
Je kunt je CV, motivatie en LinkedIn profiel laten checken door de professionals van de bedrijven die aanwezig zijn. Zo krijg je dé feedback die je nodig hebt om jouw droomstage in de wacht te slepen!

#INSPIRATION
o Sinan Can, Journalist en Programmamaker, vertelt over zijn tocht van mediastagiair naar waar hij nu is.
o Net als in 2018 zal Tim Hofman #BOOS komen vertellen over zijn loopbaan, over zijn studententijd, zijn start bij BNNVARA en over zijn eigenwijze waarop hij is gekomen waar hij nu is.
o Rene Delwel, managing Director van United komt het verhaal van United delen. Hoe de techneuten van United ervoor zorgen dat de gekkigheid van de regisseurs die een programma bedenken, technisch gerealiseerd kan worden. Een mooi voorbeeld van zo een productie is Wie is de Mol?.
o Twee TALPA eindredacteuren van THE VOICE OF HOLLAND delen hun ervaringen met je. Hoe kom je van programma-idee tot dat wat wij op TV zien. En hoe zit dat met alle onlinemogelijkheden?

#WORKSHOPS
o ‘Gebruik van video in marketing’ door Maxime van der Maesen, Filmmaker bij VanSelfie. Hoe benader je klanten, hoe denk je met ze mee, hoe kom je tot een mooi resultaat.
o ‘Online Content Creatie’ door Keweul Hailand, Creative Producer van RTL MCN.
o ‘Bye bye Burn-out’ door Tessa van der Neut van Objectiv. Hoe vind je balans in studie of werk en je privéleven? Hoe leer je omgaan met stress en een positieve mindset te creëren?
o ‘Branded Content’ door Niels Cuijpers, Brand- & partnership manager GTST van Endemol Shine. Hoe zet je alle platformen in rondom een tv-programma zoals bijvoorbeeld GTST denk aan de WE x Nina campagne, de permanente GTST Meerdijk app en GTST Magazine.

#FREEFOOD
Gedurende de hele dag is er een hapje en een drankje te verkrijgen. En we sluiten, traditiegetrouw, af met een netwerkborrel waar studenten en professionals op ongedwongen wijze verder én na kunnen praten met elkaar.

#INFO
De #DVDM19 begint om 11.15 uur en de borrel begint om 16.00 uur

    Evenement details

    Start datum 17 april 2019 (11:15)

    Eind datum 17 april 2019 (17:00)

    Locatie Beeld en Geluid Hilversum