Creatieve stagiair Vormgeving (MBO/HBO)

Functie:
Vormgeving
Bij:
Vanaf:
25-3-2018
Duur:
In overleg
Uren per week:
40
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Ben jij een creatief grafisch talent en barst jij van de ontwerp skills? Dan is Strix Television op zoek naar jou! Als stagiair vormgeving ben je de rechterhand van de Motion Graphic Designer, ontwerp je flyers en brochures voor pitches en is er een mogelijkheid je te ontwikkelen in motion graphics, animatie en montage voor de verschillende programma's binnen Strix.

Een veelzijdige stage waarbij je veel facetten van het ontwerpen voor TV leert. Wie weet is jou leader of programma logo binnenkort wel te zien op TV of online!

Werkzaamheden

Belangrijkste werkzaamheden:

Ondersteunen van de vormgever bij dagelijkse werkzaamheden; je ontwerpt logo's, zoekt de juiste afbeeldingen bij verschillende onderwerpen en ideeën en verwerkt dit vervolgens in de mooiste presentaties. Denk hierbij aan flyers, brochures, posters of slideshows.

Overige werkzaamheden:

Naast je dagelijkse werkzaamheden is er ook ruimte je te ontwikkelen op gebied van motion graphics en animatie. Ook is er ruimte om te leren monteren en voor onze nieuwe en bestaande TV en Online programma's te werken aan graphics en props.

Profiel

We zoeken een ambitieuze, assertieve en creatieve stagiair met goede kennis van Adobe CC (met name Photoshop, Illustrator en Indesign). Enige kennis van montage (zowel Avid als Premiere) en motion graphics (After Effects en/of Cinema 4D) is een pré.

Je bent betrouwbaar, zelfstandig, werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Als we jou een nieuw programma idee voorleggen zie jij het visueel al helemaal voor je en ontwerp je vervolgens de mooiste logo's, brochures en eventueel zelfs animaties.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Strix TV Nederland is producent van onder andere Expeditie Robinson, Kroongetuige, Geslacht!, Say Yes To The Dress, How Do They Do It, Louisa en Rosanna en Lelijke Eendjes. Ook produceren we online content voor o.a. VNDG, LINDA.tv, RTL XL en Libelle.tv. We zijn onderdeel van de nice entertainment group, bestaand uit 28 bedrijven in 16 landen en zijn gevestigd in Amsterdam Noord.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ruben Pol

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################