Stagiair Visual designer voor o.a. "The Passion"! (MBO/HBO)

Functie:
Visual designer
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maaden
Uren per week:
36
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

De afdeling Nieuwe Media van de EO is verantwoordelijk voor alle websites, apps en social media van de Evangelische Omroep. Het team bedenkt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt de sites, maar dat alles natuurlijk in nauwe samenwerking met programmamakers. Een afdeling die continu inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en deze toepast om de missie van de EO op internet vorm te geven.

Werkzaamheden

The Passion - Visual designer

Op 29 Maart 2018 is The Passion in de Bijlmer, Amsterdam! Wij zijn op zoek naar een stagiair die mooie (bewegende) visuals kan maken voor de website en social media.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent sterk betrokken bij alle visuele uitingen voor alle online omgevingen. Op de dag zelf ben je op locatie om samen met een gezellig team de hele dag te knallen!

We zoeken iemand die flexibel is en multi-getalenteerd. Kun jij zowel met Adobe Photoshop en/of Sketch, Adobe After Effects als Adobe Illustrator overweg? Periode na The Passion? Dan ben je actief als Visual designer voor alle EO Programma's en omgevingen zoals BEAM, Lazarus, 40 dagen zonder Seks. Je takenpakket bestaat uit het vormgeven van online magazines en social media. Daarnaast denk je met klanten mee over internetconcepten.

Waarom zou je kiezen voor de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met de missie om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken in Nederland. Deze missie is verwoord in 'Leef je geloof' en uitgewerkt in drie speerpunten: geloof, samenleving en schepping. Binnen de EO werken enthousiaste professionals in een inspirerend, veilig en innovatief werkklimaat. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.


Profiel

Wat zoeken wij in jou?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je bent communicatief vaardig, met goede basiskennis van Photoshop en/of Sketch, After Effects
  • Je volgt een studie Communication and media design, Digitale media en communicatie, Interaction design of iets vergelijkbaars

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Jonathan Marchal. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief, CV en digitaal portfolio. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################