Stagiair grafische vormgever bij één van de grootste productiemaatschappij (MBO/HBO)

Functie:
Studio Grafische Vormgeving
Bij:
Vanaf:
15-1-2018
Duur:
5/6 maanden
Uren per week:
40
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Ben jij een ambitieuze vormgever die actief betrokken wilt zijn bij het creatieve proces? Dan zoeken wij jou! Waar kom je terecht?

De studio van IDTV geeft grafische ondersteuning aan alle afdelingen binnen ons bedrijf. Het is een jong en klein team bestaande uit twee Graphic Designers. Daardoor krijg je de mogelijkheid om voor alle afdelingen aan de slag te gaan. Dit maakt het werk erg afwisselend en je leert veel mensen kennen binnen het bedrijf. Als Vormgever straal je creativiteit uit en ben je niet bang om je te mengen in het creatieve proces. Daarnaast heb je natuurlijk ook een brede interesse in tv-programma’s.

Werkzaamheden

Wat ga je allemaal doen?

Een vormgever van IDTV houdt zich bezig met het grafisch uitwerken van verschillende ideeën en concepten. Dit kan variëren van het werken aan vormgeving voor onze televisieprogramma’s zoals Wie Is De Mol?, vtwonen en Zomer In Zeeland, het ontwikkelen van een complete huisstijl voor een van onze events (logo, signing, stijlgids, website en app) tot aan de vormgeving ontwerpen van een van onze campagnes (abri’s opmaken, tram bestickeren, etc.) Het uitwerken hiervan doe je altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers en onze Graphic Designers.

Profiel

Wie ben jij?

  • studerende aan een MBO of HBO opleiding in de richting van media vormgeving
  • ambitieus en enthousiast
  • flexibel en creatief
  • beheersing van Indesign, Illustrator, Photoshop (Adobe CC)
  • getrouwd met Mac en Mac-software en beheersing van Apple Keynote
  • nieuwsgierigheid en interesse naar televisie en evenementen
  • ook nog handig met After Effects? Dat is voor ons een pré!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

IDTV, gevestigd te Amsterdam, is een creatieve onderneming die toonaangevend is in ontwikkeling en productie van concepten op het gebied van televisie, internet, film en evenementen. Onze primaire opdracht: het maken van kwalitatief hoogwaardige producties. Efficiënt, doelgericht en succesvol. Tot onze klantenkring behoren de publieke omroepen, commerciële tv-zenders, het bedrijfsleven en de overheid. IDTV biedt een inspirerende werkomgeving voor creatieve, talentvolle en ambitieuze mensen die binnen hun vakgebied streven naar topkwaliteit.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 400,- bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Manon Ganzevles / 020 - 3143202

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################