Motion graphic stagiair verschillende projecten 'RTL Specials' (MBO/HBO)

Functie:
Motion graphic designer
Bij:
Vanaf:
5-2-2018
Duur:
6 maanden
Uren per week:
40
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

RTL Specials is onderdeel van ons eigen productiehuis, RTL Productions. We maken verschillende soorten korte content. Voor RTL, voor YouTube en voor adverteerders van RTL. Bij ons is geen dag hetzelfde en je hebt de mogelijkheid om aan meerdere verschillende projecten te werken binnen onze afdeling. Voorbeelden van producties die door ons zijn gemaakt zijn: 1 minuut programma RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen, 1 minuut programma Bakken doe je zo, YouTube kanaal Concentrate, Youtube kanaal Gangmakers, commercials en promo’s voor o.a. Afterpay, Dekbeddiscounter, Flinders en Travelbags. Kortom: bij ons valt genoeg te leren!

Werkzaamheden

Heb jij smaak, wil je alles altijd nog mooier maken dan dat het al is en kan je ook nog goed animeren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de vele verschillende projecten, die we altijd hebben lopen, krijg je de kans om je op motion graphic gebied breed te ontwikkelen. Je assisteert de vaste motion graphic designer van onze afdeling en je hebt daarnaast ook je eigen projecten. Je zult vooral werken aan tv billboards, vormgeving voor online formats en grafische commercials.

Profiel

  • Je bent een leuke collega
  • Je hebt gevoel voor het maken van animaties en bent daarin creatief
  • Je bent een 3e of 4e jaars student met een vormgeving en montage gerelateerde opleiding (MBO/HBO)
  • Je kent After Effects en Photoshop net zo goed als je eigen broekzak
  • Je ziet nooit beren op de weg, als je ergens niet uitkomt zoek je eerst zelf naar een oplossing
  • Je beheerst een basiskennis van Cinema 4D
  • Je durft buiten de lijntjes te kleuren maar je bent wel nauwkeurig
  • Met Adobe Première kun je uit de voeten

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

De sollicitatiegesprekken zullen in december plaatsvinden. Wanneer we denken dat we jou daarvoor uit moeten nodigen dan nemen we contact met je op!

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Hélène de Graaff. Heb je na het lezen van deze vacature toch nog vragen? Bel dan gerust naar Hélène de Graaff: 035 7114125. 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################