Inholland Hogeschool Alkmaar

Op acht locaties, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, biedt Hogeschool Inholland circa negentig bachelor-opleidingen aan op alle vakgebieden: van gezondheidszorg tot economie, van techniek tot onderwijs. Daarnaast heeft Inholland tien Associate-degreeprogramma's, acht masteropleidingen en twee universitaire Pabo's (Academische Lerarenopleiding Basisonderwijs) in huis. Hogeschool Inholland is een onderwijsinstelling met meer dan 32.000 studenten, 29 lectoraten, meer dan 110 nationaliteiten en circa 2200 medewerkers. Toch is Inholland in elke stad waar we zijn gehuisvest een relatief kleine hbo-aanbieder. Onze studenten krijgen daardoor veel aandacht en hebben direct en persoonlijk contact met hun docenten. Tegelijkertijd profiteren ze van de voordelen van een grote hogeschool: goede ICT-voorzieningen, moderne gebouwen, weinig overhead en veel lesuren. Veel docenten werken deels in de praktijk waardoor een waardevolle wisselwerking tussen theorie en praktijk ontstaat. Onze opleidingen staan voortdurend in contact met het werkveld en zorgen ervoor dat onze opleidingen van nu zijn afgestemd op de vraag van de arbeidsmarkt van straks. Met 29 lectoraten draagt Inholland bij aan het verspreiden en overdragen van kennis naar markt en samenleving. De lectoraten doen beroepsgerelateerd onderzoek en proberen zo oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken. De studenten vinden de resultaten van het onderzoek terug in het onderwijs. Hogeschool Inholland vindt de praktijkgerichtheid van opleidingen erg belangrijk. Zo kunnen studenten zich zo goed mogelijk voorbereiden op de arbeidsmarkt. Tijdens studie en stage doen studenten ervaring op in het bedrijfsleven, die op hun beurt weer profiteren van de kennis van studenten. Hogeschool Inholland onderhoudt dan ook een groot netwerk aan waardevolle contacten met het bedrijfsleven en werkt samen met middelbare scholen, hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Kennis omzetten in economische groei en werkgelegenheid is één van onze grootste uitdagingen. Hogeschool Inholland wil haar studenten dan ook graag ondernemerschap bijbrengen. Hogeschool Inholland wil dicht bij de student, de markt en de maatschappij staan. Ondernemerschap is daarom geen keuzevak maar een integraal onderdeel van de opleidingen.

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################