Business School Notenboom

Business School Notenboom heeft een historie van meer dan 50 jaar onderwijs. Het is onze ambitie om uit te groeien tot een 'top-end' speler in de onderwijssector. Als toonaangevende erkende en geaccrediteerde Business School richten wij ons op mbo- en hbo-onderwijs in de richtingen Business, Hotel en Leisure. Opleidingskwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal, net als het ontwikkelen van talenten en ondernemerskwaliteiten. Docenten bij particuliere hogeschool Notenboom zijn actief als professionals en/of managers in het bedrijfsleven en/of de academische wereld. Ze worden geselecteerd op basis van deskundigheid, ze beschikken over specifieke expertise en deskundigheid op meerdere vlakken, binnen onze lesprogramma’s. Het gaat hierbij niet alleen om de begeleiding van studenten, maar ook om via deze contacten met bedrijven en instellingen, zelf kennis op te doen van ontwikkelingen die plaats vinden. Hierdoor kunnen docenten in hun lessen een up to date, reëel beeld van het werkveld schetsen. Een ander selectiecriterium voor onze docenten is een betrokken houding, die erop gericht is het beste uit de student te halen. Business School Notenboom heeft daarvoor ook een eigen onderwijsmodel. Business School Notenboom behoudt een relatie met afgestudeerden, ongeacht de manier waarop zij hun carrière voortzetten. Een netwerk van actieve (internationale) alumni en partnerorganisaties uit diverse marktsectoren is daarmee een integraal onderdeel van ons instituut als een ‘Life Long Education Platform’ voor het ontwikkelen en uitwisselen van informatie en kennis.

Geen stagevacatures

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################