SintLucas

In 2009 zijn SintLucas in Boxtel en de eindhovense school in Eindhoven samengegaan. We zijn de afgelopen jaren aan elkaar gewend geraakt. En we raken aan elkaar gehecht. De ander kan niet meer zonder de een. En wat doe je als je elkaar zo aanvult? Dan bevestig je de relatie door samen dezelfde naam te dragen: Twee scholen, één gedachte. We brengen zo’n 3200 creatieve talenten samen. En stellen hen in alles centraal. Zij zijn onze ambassadeurs. En onze trots. Vaak zijn ze briljant in hun werk. Soms denken ze dat ze briljant zijn in hun werk. Maar altijd vol passie en bevlogenheid. En vol van ideeën die een publiek verdienen. Daarom is SintLucas niet alleen hun opleiding, maar ook hun podium. In de communicatie van SintLucas draait het om het werk van onze studenten. Overal zie je hun werk in uitvoering. Op visitekaartjes, op briefpapier of op een poster aan de muur. Maar ook de muur zelf toont werk van de creatieve ondernemers in opleiding. Met de naam van de makers –uiteraard- prominent vermeld. Ere wie ere toekomt. Onze studenten bepalen letterlijk ons gezicht. Onze communicatie gaat niet over hun hoofden heen, maar komt juist uit hun hoofden voort. Hoe grensverleggend hun ideeën soms ook zijn. Op SintLucas krijgen studenten en leerlingen erkenning. Daarom geven we ze, net als onze medewerkers, de eretitel ‘Sint’. Student Saïd Benzakour heet vanaf nu dus SintSaïd. En medewerker Kees Jansen wordt SintKees. Een eretitel voor de eeuwigheid. Vastgelegd in het fundament van onze school. Steeds nieuwe bijdrages aan onze goede naam. We zijn meer dan een som van gebouwen, leerlingen, studenten en medewerkers. SintLucas is een instelling, een overtuiging en een gezamenlijk gedachtegoed. We dagen elkaar uit en halen het beste in elkaar naar boven. Een constante kruisbestuiving. We stuwen elkaar naar grotere hoogtes. En genieten hier van het uitzicht.

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################