Willem de Kooning Academie

Wij zien het als onze missie onze studenten op te leiden tot de creatieve pioniers waar de economie om vraagt en bereiden hen voor op een internationale beroepspraktijk. De Willem de Kooning Academie is gevestigd in een markant gebouwencomplex in het centrum van Rotterdam, dat vol zit met stations (werkplaatsen) en werkplekken voor studenten. Alleen of in teamverband, werk je onder begeleiding van (gast)docenten aan uitdagende projecten van uiteenlopende aard. Tijdens workshops krijg je technische trainingen die variëren van beginners tot gevorderden niveau. Om succesvol te zijn in studie en beroep, beschik je over beeldende intelligentie en een fikse portie daadkracht. Je wacht niet tot de dingen op je afkomen, maar je stapt erop af en je pakt de zaken aan. Door te werken aan realistische opdrachten en beroepsproducten, leer je je plek en geschikte beroepsrol kennen. Van daaruit ontwikkel je een visie op wat je binnen dat beroep wilt doen, hoe je in het leven wilt staan en hoe je daarbij in je levensonderhoud denkt te voorzien. Uiteindelijk studeer je af in complexe projecten met studenten van verschillende afdelingen. Zo bouw je aan je netwerk en leer je in multidisciplinair teamverband te werken aan vraagstukken die van belang zijn in onze internationaal georiënteerde beroepspraktijken. Zo geeft de Willem de Kooning Academie inhoud aan Creating pioneers: de studenten zijn de creatieve pioniers die de creatieve industrie zo hard nodig heeft en wij helpen deze creatieve talenten zich als pionier te ontwikkelen. Pioniers omdat we er niet zijn om dat wat bestaat te herhalen, maar om de toepassingen die op korte termijn mogelijk zijn nu al te realiseren.

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################