Grafisch Lyceum Utrecht

Een school die je ruimte geeft. Het Grafisch Lyceum Utrecht leidt jou op voor een toekomst in de grafimedia. We zijn zeker eigenzinnig maar niet eigenwijs. We laten onze studenten hun creativiteit gebruiken. Jouw ontplooiing laat je leren. Het Grafisch Lyceum Utrecht kijkt al honderd jaar lang vooruit. De toekomst staat namelijk centraal in ons onderwijs. We werken modern en ontwikkelen met de studenten onze eigen stijl.Daar hebben we plaats en apparatuur voor, we gunnen jou die ruimte dus ook. Wij vinden de grafimedia breed, het is een grote wereld. Als je wil, kun je die in onze opleidingen en cursussen ontdekken. Je kunt het al zien aan ons glazen gebouw, we kijken graag om ons heen. Aan hokjes doen we niet. We volgen de maatschappij met haar kunst, cultuur en media. We weten heel goed wat we willen, wat onze missie is. Onze school is een van de beste opleiders voor de grafimedia, die al honderd jaar grafisch onderwijs verzorgt. We letten op de ontwikkelingen in de wereld ‘buiten'. Dat komt ons onderwijs ten goede. Het Grafisch Lyceum Utrecht is een creatieve en veilige school, dat vinden we belangrijk. We hebben betrokken docenten, dus bij ons ben je nooit een nummer. We kennen je en helpen je met modern onderwijs de echte grafimediawereld in. Bovenstaande heeft geleid tot het formuleren van de volgende missie: Het Grafisch Lyceum Utrecht is een toonaangevende opleider voor de grafimedia en een vakkundig opleidinginstituut met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen die het onderwijs mede ten goede komen. Het Grafisch Lyceum Utrecht is een kleinschalige, creatieve en veilige school met ervaren vakdocenten die betrokken zijn bij de studenten. Het Grafisch Lyceum Utrecht kan bogen op een rijke traditie van 100 jaar Grafisch Onderwijs. Met behulp van modern en actueel onderwijs gaan onze studenten de "echte" grafimedia wereld in.

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################