Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen heeft een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Deze traditie heeft de eerste vrouwelijke student en de eerste vrouwelijke lector in Nederland voortgebracht, evenals de eerste Nederlandse ruimtevaarder en de eerste president van de Europese Centrale Bank. De universiteit heeft haar wortels in het Noorden van Nederland liggen en koestert de speciale band met de regio. De universiteit cultiveert onderwijs en onderzoek op hoog niveau en in een breed en gevarieerd spectrum aan vakgebieden. De universiteit onderscheidt zichzelf door onderwijs en onderzoek aan elkaar te koppelen, waarmee ze recht doet aan hun onderlinge afhankelijkheid. Als instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek loopt de universiteit voorop op haar terrein. De universiteit gaat haar samenwerkingsverbanden aan op basis van openheid en gelijkheid. In deze verbanden is de universiteit maatschappelijk betrokken, doelgericht en creatief. De universiteit bevordert het huidige debat over wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele problemen, en maakt in deze debatten een duidelijke en overtuigende indruk.

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################