Hogeschool van Amsterdam

De HvA leidt vanuit een brede oriëntatie op het beroepenveld een grote variëteit aan studenten op die hun talenten maximaal ontplooien om zelfstandig en op een hoog niveau hun professie uit te kunnen oefenen. Voorts is de HvA een kennisinstelling die via onderwijs en onderzoek bijdraagt aan de vernieuwing van de samenleving en de beroepspraktijk in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) stelt haar studenten in staat om uit te blinken in de beroepspraktijk die het beste bij hen past. De hogeschool is toegankelijk en transparant. Iedereen met voldoende kwalificaties is welkom en kan rekenen op volledige inzet en ondersteuning van de hogeschool. Het onderwijs is praktijkgericht en afgestemd op persoonlijke wensen, talenten en ambities. De student stuurt voor een groot deel zijn eigen leerproces. De docent faciliteert het proces en bewaakt het kennisniveau. Studenten worden begeleid bij de aansluiting op hun vooropleiding, bij de keuzes tijdens hun studie en bij de aansluiting op de arbeidsmarkt of vervolgopleiding. Na hun opleiding beschikken de studenten niet alleen over vakkennis en toegepaste kennis. Zij zijn tevens in staat om problemen zelfstandig te onderzoeken en hun kennis zelf verder te ontwikkelen. Daarbij hebben zij de sociale en communicatieve vaardigheden die voor het uitoefenen van de beroepspraktijk noodzakelijk zijn. Zij zijn kritisch op zichzelf en in staat innovaties te initiëren en te realiseren.

Geen stagevacatures

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################