Netwerk6

Netwerkzes is een full-service content bureau waarbij wij ons richten op creatie, storytelling en content strategie. Dit betekent dat wij onze klanten adviseren op het gebied van concept ontwikkeling, de manier waarop een goed verhaal wordt verteld, tot het creëren/produceren van een eindproduct met een heldere content strategie. Denk bijvoorbeeld aan online (branded) content (VHG), bedrijfsfilms/-vlogs (Achmea), (pre-roll) commercials, lesmateriaal (Aventus) etc. Indien gewenst verzorgen we de bijbehorende promotie op sociale media. We proberen onze klanten van begin tot het eind te begeleiden waarbij een creatief concept wordt ontwikkeld, die de (marketing/communicatie) doelstellingen optimaal overbrengt op de gewenste doelgroep. Bij Netwerkzes is er veel ruimte om te leren wat jij wilt en eigen inbreng wordt gewaardeerd! Je werkt altijd onder begeleiding van een creatief en/ of redacteur/producer waar je een hoop van kunt leren. Wij zijn op zoek naar een allround stagiair die van aanpakken weet, creatief en oplossingsgericht is en natuurlijk zijn of haar eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Je helpt mee in de voorbereidingen van draaidagen en je gaat mee op draaidagen ter ondersteuning. Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bekijk de stages (2)

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################