Greenhouse Marketing en Innovation

Greenhouse Innovation is een jong, internationaal bedrijf, een echte creatieve kweekvijver met  11 werknemers op ons Amsterdamse hoofdkantoor – we hebben ook nog een kantoortje in Barcelona, waar 4 developers werken. Binnen Greenhouse Innovation focussen we ons op innovatieve concepten wat zich uit in de ontwikkeling van platformen, zoals ons platform Snipperwall. Dit is een sociaal conversatie platform dat zich richt op de sociale conversatie rondom je merk en/of event. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een wedstrijd van Ajax waar je met je eigen selfie zichtbaar bent op een groot scherm. Vervolgens creëer jij  met het toevoegen van de hashtag #wijzijnajax de social buzz rondom Ajax! Dit is maar een klein voorbeeld van hoe Snipperwall als instrument ingezet kan worden. Naast Snipperwall zijn we bezig met een Digitaal Retail Platform, dit is een platform dat het leuke van offline shoppen en het praktische van online shoppen samenvoegt. Wij zijn constant bezig met innovatie bestaande uit apps, websites, intranet/cms systemen en marketing communicatie campagnes – gerelateerd aan deze platformen. Met onze platformen streven wij ernaar om de wereld te veroveren – dus aan ambitie is bij ons geen gebrek!

Geen stagevacatures

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################