Studio Alphen

Studio Alphen is de publieke lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. Een ambitieuze, jonge, dynamische en gezellige zender die jaarlijks vele (live) radio- en televisieprogramma's maakt, aangevuld met een groot nieuwsaanbod op internet. Al jaren behoort Studio Alphen tot de beste lokale omroepen van Nederland en wordt in Hilversum gezien als een ideale springplank voor talent die uiteindelijk van zijn of haar passie hun beroep wil maken.

Geen stagevacatures

Stage Alert

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################