HR stagiair bij grootste nieuwsorganisatie van Nederland (HBO)

Functie:
HRM
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
minimaal 5 maanden
Uren per week:
36
Soort stage:
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

De NOS is een organisatie waarbij geen enkele dag hetzelfde is, daarom zal jouw stage bij ons heel afwisselend zijn. Meestal zit of sta je aan je bureau tussen jouw HR-collega’s en ben je druk met mailtjes, telefoontjes en binnenlopende collega’s te woord staan. Het kan ook gebeuren dat je gevraagd wordt om te helpen bij bijvoorbeeld een screentest voor de nieuwe presentator.

Werkzaamheden

Je wordt betrokken bij alle taken uit het HR-vak:

  • Je vervult een belangrijke rol bij wervingen van nieuwe collega’s
  • Je handelt mailtjes af en beantwoordt de afdelingstelefoon
  • Je werkt nauw samen met een van de HR-adviseurs en wordt betrokken bij HR-advies over ziekteverzuim, werving & selectie, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling, etc.
  • Je krijgt ruimte voor de opdrachten van je opleiding

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Hbo-student die een interessante stageplek zoekt. Wij zien graag dat je zelfstandig en secuur werkt, initiatief toont en behulpvaardig en collegiaal bent. Je trekt makkelijk aan de bel als je iets niet weet en je hebt er plezier in om nieuwe dingen te leren. Integriteit is heel belangrijk, want we gaan met vertrouwelijke personeelsinformatie om. Je communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent vanaf februari 2018 minimaal vijf maanden gedurende vier dagen in de week beschikbaar en staat ingeschreven bij een HBO- opleiding. Stage voor 36 uur mag ook.

Wij vinden het belangrijk dat ons team divers is samengesteld en oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en techniek. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit en voor wie social media geen geheimen heeft nodigen we nadrukkelijk uit te reageren.


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, altijd en overal, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter)nationale evenementen. Dat gebeurt realtime en multimediaal via www.nos.nl, radio, (internet connected) televisie, mobiele applicaties, sociale netwerken, narrowcasting, spelcomputers en andere apparaten met een internetverbinding.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

1 december 2017

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Mehrnaz Massarrat

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################