Stagiair projectmanagement bij 'RTL Live Entertainment' (HBO/WO)

Functie:
Projectmanagement RTL Live Entertainment
Bij:
Vanaf:
25-1-2018
Duur:
5 maanden (eerder starten is mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

RTL Live Entertainment creëert, organiseert en vermarkt concepten zoals ASHTONIA, GABBERS, Bright Day, Healthy Fest, Let’s Dance en The Christmas Show. Naast publieksevenementen, produceert RTL Live Entertainment in de eigen evenementenlocatie Studio21 ook bijna honderd zakelijke evenementen per jaar. Hiermee zijn wij dé alleskunner binnen de live branche.

Voor het team Project Management (B2C) zoeken we een zelfstandige, enthousiaste, energieke stagiair studerend aan een marketing/media/eventmanagement of hotelschool-opleiding op HBO/WO niveau. Werkervaring in evenementen, marketing en communicatie is een pre.

Heb jij een passie voor organisatie en evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Productionele ondersteuning/organisatie van onze evenementen, bijdrage leveren aan de creatieve invulling van onze evenementen en acties, coördineren en opmaken van de eindevaluatie bij evenementen, aanleveren en coördineren van diversen promotie uitingen op de evenementenlocatie, coördinatie eigen projecten op locatie, bijhouden van de accreditatie/ crewcatering/ lijst genodigden, maken van draaiboeken, algemene (administratieve) ondersteuning van de Project Managers RTL Live Entertainment, ondersteuning marketing activaties, coördinatie ticketing traject m.b.t.; relatiekaarten/sponsorkaarten/productiekaarten en overige afdeling ondersteunende werkzaamheden

Showreel RTL Live Entertainment

Profiel

 • Representatief
 • Ondernemend
 • Creatief
 • Actieve sociale persoonlijkheid
 • Flexibele instelling
 • Stressbestendig en een sterk sociale persoonlijkheid
 • Zelfstandige
 • Proactieve werkhouding en functioneert goed in teamverband
 • Kennis van en affiniteit met de organisatie van evenementen in de breedste zin, zowel op creatief, financieel, logistiek als technisch gebied
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • In het bezit van een rijbewijs, woonachtig tijdens stageperiode op maximaal 45 min. reistijd vanaf het Media Park in Hilversum.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

zsm

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Dionne van Haaren.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################