Helaas is de vacature waarop je solliciteert reeds ingevuld.

Tip: kijk ook eens bij Stages in de Spotlight. Dit zijn stages welke we graag onder de aandacht brengen en waar soms minder reacties op binnen komen.

Stage Alert
Eyeworks NL B.V. zoekt:
Vanaf: 15-04-2015
SPEC/Nindo zoekt:
Vanaf: 01-04-2015
Shoq-Studio zoekt:
Vanaf: 01-04-2015
Niehe Media zoekt:
Vanaf: 01-04-2015
Four One Media B.V zoekt:
Vanaf: per direct
Motion Media zoekt:
Vanaf: per direct
EGO Company zoekt:
Vanaf: per direct

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.

De Media Academie in Hilversum biedt al meer dan 50 jaar trainingen en opleidingen in alle onderdelen van het maken van een verhaal in beeld en geluid. Van het bedenken en onderzoeken, tot het produceren en uitzenden via radio, tv of internet.

Villa Heideheuvel is een sfeervolle, centraal gelegen, bosrijke en inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland op het Media Park in Hilversum. Verscholen in het groen bieden wij 12 zalen, voor 2 -100 personen voor uw vergadering, training, seminar, workshop of congres.

Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 100 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################