Allround marketing stagiair (HBO)

Functie:
Marketing
Bij:
Vanaf:
2-4-2018
Duur:
5 maanden (eerder starten is mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Voor onze Benelux Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround Marketing Stagiair. Het Marketingteam bestaat uit twee Content Managers, twee Restaurant Marketeers, Partnerships Manager, Head of Marketing en 3 stagiairs.

Wij zoeken een ondernemende en zelfstandige stagiair die vanuit Nederland beide teams kan ondersteunen. Er liggen veel gave projecten op de plank die je in deze rol zelfstandig kunt oppakken. Dit kunnen social media gerelateerde projecten zijn maar ook marketing acties met restaurants of gericht op de klant. Ook het schrijven van blogs zullen onderdeel zijn van je stage.

Werkzaamheden

De vrijheid die je als stagiair bij Deliveroo krijgt is enorm. Daarom zijn wij ook op zoek naar een proactieve en ondernemende stagiair die zelf aan de slag gaat en niet bang is om vragen te stellen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met (online-) marketing en handig bent met social media. Ben jij zelfstandig, ondernemend, proactief en is eten je grootste hobby?

Profiel

  • Volgt een HBO studie; liefst richting Marketing & Communicatie
  • Affiniteit met online marketing & social media
  • Zelfstandig en ondernemend
  • Eten is je grootste hobby!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Lekker eten, goed bezorgd. Daar werken we bij Deliveroo elke dag keihard aan. In een jong en dynamisch team hebben we voor oog detail maar ook voor het grotere geheel. Deliveroo is een innoverend bedrijf en bij ons is geen dag hetzelfde. We groeien als kool maar we willen nog sneller. Daarom zoeken we een stagiair die ons tempo aankan. Onze ambities liggen hoog en hebben we allemaal ons hart verloren aan een van de snelst groeiende startups van Europa. Deliveroo Nederland is recent een nauwe samenwerking aangegaan met ons kantoor in België. Dit betekend dat wij momenteel een Benelux organisatie zijn die bestaat uit meer dan honderd medewerkers op het kantoor, bestaande uit fulltimers, parttimers en stagiaires. Wij zijn een jonge organisatie, niet alleen in het aantal jaren dat wij actief zijn in de Nederlandse markt maar ook de gemiddelde leeftijd op ons kantoor. De dynamiek die dit met zich meebrengt is leerzaam, uitdagend en misschien ook wel een klein beetje hectisch.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 400,- bruto op basis van fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Laura Kos

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################