Stagiair project- en accountmanagement (HBO/WO)

Functie:
Project- en accountmanagement
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5-6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Voor onze afdeling Business Development & Sales, die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe strategische plannen, samenwerkingen en concepten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste project- en accountmanagement stagiair.

De stagiair zal meewerken in een multidisciplinair team, waarbij binnen de stage de focus ligt op het onderhouden van de samenwerkingen met partners voor de programma’s van de online tak Endemol Shine Beyond.

Werkzaamheden

  • Notulen uitwerken van meetings met partners
  • Evaluaties maken van brand partnerships
  • Projectplanning bijhouden
  • Kleine projecten managen
  • Presentaties opmaken
  • Leadlijsten samenstellen voor concepten
  • Meedenken bij het opstellen van proposities voor potentiele adverteerder

Profiel

De stagiair die wij zoeken is creatief, enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en kan goed functioneren in een continu veranderende omgeving. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent in staat om op hoog niveau in een informeel, maar professioneel en dynamisch team mee te draaien.

Flexibiliteit en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) zijn een must. Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van communicatie, marketing, sales of een vergelijkbare studie (derdejaars).

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- (HBO/WO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Mascha Beulink/Patricia Houtkamp- afdeling Search

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################