Stagiair marketing Communicatie & Design voor o.a. MTV & FOX (HBO/WO)

Functie:
Design marketeer (voor o.a. MTV, Fox,Discovery)
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
minimaal 5 maanden (langer is mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

De stagiair komt te werken in het Marketing Communicatie team, waarin overkoepelend voor alle merken gewerkt wordt. Het team bestaat nog uit drie andere teamleden. De Marketing Communicatie afdeling is een ondersteuning van de Sales afdeling binnen BrandDeli.

Om je werkzaamheden goed te kunnen doen heb je informatie nodig van bijna alle afdelingen en van de verschillende merken (tv-zenders). Een goede manier dus om van alles over het bedrijf en de verschillende merken te weten te komen!

Je draait als stagiair volwaardig mee in het team, dus je kan veel leren. Het Marketing Communicatie team neemt alle B2B Communicatie, Marketing, PR en events voor zijn rekening en zorgt ervoor dat de merken van BrandDeli altijd ‘top of mind’ zijn bij adverteerders en mediabureaus.

Werkzaamheden waar de stagiair zich mee bezig zal houden zijn oa. het designen van marketingmateriaal, het bijhouden van de communicatiekanalen en het organiseren van events. De nadruk ligt op het design, dit loopt uiteen van het maken van een huisstijl voor events, uitnodigingen en aankleding voor events, websiteafbeeldingen, social mediaposts, whitepapers, infographics, visitekaartjes, presentaties, etc. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de communicatie, zoals het bijhouden van de website, het schrijven van nieuwsbrieven, het ontwikkelen van nieuwe merchandise en ook zul je veel helpen met het organiseren van events.

Dus heb je goede designskills, vind je het leuk om zaken tot in de puntjes te regelen, werk je zeer nauwkeurig, is je Nederlands perfect, ben je een echte regelneef en wil je met veel verschillende mensen samen werken binnen een inspirerende werkomgeving? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Wil je echt weten hoe het er binnen BrandDeli aan toe gaat. Volg ons dan op Instagram; HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/BRANDDELI_INTERNS en krijg een kijkje in de keuken van BrandDeli.

Werkzaamheden

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Het designen van oa huisstijl voor events, aankleding en uitnodigingen voor events, social media posts, whitepapers, presentaties, infographics, visitekaartjes, etc.
 • Het schrijven en vullen van de website www.branddeli.nl met redactionele content
 • Schrijven van de nieuwsbrief
 • Uitzoeken, ontwikkelen en bestellen van merchandise
 • Ondersteunen bij de organisatie van relatie evenementen
 • Het visualiseren van concepten

Profiel

Wij zoeken iemand met

 • Een positieve, flexibele, proactieve enthousiaste instelling, zelf startend en ‘hands-on’ in elke situatie
 • Je bent creatief en ondernemend
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
 • Je bent stressbestendig en gewend om op meerdere projecten tegelijkertijd te werken
 • Je kunt goed gestructureerd, nauwkeurig en zorgvuldig werken
 • Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair met de afstudeerrichting communicatie, mediamanagement, marketing of soortgelijke richting op HBO/WO niveau
 • Je bent goed met photoshop (en eventueel illustrator), weet hoe je een design opmaakt & druk klaar moet maken
 • Enige journalistieke ervaring is een pre
 • Feeling met marketing en communicatie
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
Wij bieden

 • Een 40-urige werkweek op ons kantoor in Amsterdam in het creatieve hart van Amsterdam-Noord
 • Duur: minimaal 5 maanden, langer is zeker mogelijk
 • Opmerking:de stage biedt geen ruimte voor afstudeeropdrachten en / of onderzoeken en is alleen fulltime in te vullen.
 • Lunch: dit doen we met z’n allen aan een grote eettafel en is voor stagiaires gratis! 
 • Locatie: een kantoor waarvan je foto’s wilt maken en waarbij het elke dag voelt of je thuiskomt; compleet met een bibliotheek, openhaard, open werkplekken en een gezamenlijke lunchplek.
 • Ongekend goede werksfeer; met onze Deli’s Chef die elke dag de meest heerlijke verse lunches maakt, borrels en een legendarisch kerstfeest, de leukste team uitjes en nog wel het meest belangrijke ondernemende en betrokken collega’s.

Kun je goed designen, schrijven, ben jij enthousiast en organisatorisch sterk? Dan zoeken wij jou! Wil je graag onderdeel uitmaken van BrandDeli, waar naast echt meedraaien, veel leren, hard werken FUN ook hoog op onze agenda staat? Reageer dan snel!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor dertien van de leukste mediamerken van Nederland: 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery Channel, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike en TLC. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en het online videoplatform MyChannels. BrandDeli is verantwoordelijk voor de verkoop van commercials, zowel Spot als Online en Brand Partnerships. Wie bij BrandDeli komt werken, treft meer dan 80 ondernemende collega’s aan in een professionele maar informele omgeving. Zij delen allemaal dezelfde passie voor onze mooie mediamerken. Wij vinden ondernemerschap, resultaatgerichtheid en collegialiteit heel erg belangrijk. Wij werken echt als een team en vieren elk succes. Dit doen wij met pure passie, lef en plezier!

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ronald Bekius

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################