Stagiair CRM Marketing (HBO)

Functie:
CRM Marketing
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
Ten minste 5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Ben jij onze nieuwe CRM stagiair? Dan kun je zelfstandig aan de slag binnen het CRM team, met begeleiding van de CRM marketeers natuurlijk. We laten je natuurlijk niet zwemmen maar je gaat zeker wel veel leren!CRM is een onderdeel van de commerciële afdeling met 30 enthousiaste marketing & sales collega’s. CRM valt samen met Online onder de Manager Online & CRM. Binnen CRM heb je 2 directe collega’s.

Weet je wat CRM is?

Iedereen die ooit kaarten heeft gekocht voor onze shows willen we graag behouden als klant. En we willen natuurlijk graag dat ze meer musicals gaan bezoeken. Dit doen we vooral via e-mail. En dat klinkt makkelijk, maar daar komt veel bij kijken. Denk aan design, opmaak, data, analyse en communicatie. Als je de nieuwe trend van het toepassen van big data wilt volgen, zit je hier op de juiste plek.Wil je hier ook meer van leren? Lees dan snel verder wat er van jou als stagiair verwacht wordt…

Werkzaamheden

 • Je verzorgt en maakt e-mailcampagnes
 • Je biedt ondersteuning aan het projectmanagement van verschillende e-mailcampagnes
 • Je werkt in Photoshop (beeldbewerking, bestaand artwork omzetten naar een commerciële uiting)
 • Je biedt ondersteuning bij het monitoren en analyseren van de e-mail campagnes
 • Je draagt ideeën aan over optimalisatie kansen van e-mailcampagnes

Indien je interesse hebt in big data, kun je ondersteuning bieden bij het maken van dataselecties en testen van e-mailcampagnes.

Wij bieden je?

Een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat je ons product musicals & theatershows leert kennen, daarom bieden we je de mogelijkheid om onze shows te bezoeken. Tijdens je stage word je intensief begeleid door de CRM marketeers en ben je echt onderdeel van het team. De standplaats van de stage is het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel of afstudeerstage.


Profiel

 • Je volgt een relevante opleiding op HBO-niveau
 • Je hebt minimaal basiskennis van Adobe Photoshop
 • Je bent een multi-tasker die snel kan schakelen
 • Je vindt contact met collega’s leuk en zoekt ze graag op voor de afstemming
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent leergierig, enthousiast, creatief, proactief
 • Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden vanaf eind augustus of begin september
 • Je vindt het leuk om dagelijks naar Amsterdam te komen
 • Kennis van (email) HTML is een pre

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Geen dag is hetzelfde in onze dynamische werkomgeving. Bij Stage Entertainment heerst een informele en inspirerende bedrijfscultuur, dit is terug te zien bij de diverse bedrijfsonderdelen. Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment. Stage Entertainment is één van de grootste internationale live entertainment ondernemingen in Europa. Het bedrijf bestaat verder uit Stage Entertainment Theaterarrangementen, het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater. Stage Entertainment heeft één doel voor ogen – live entertainment verzorgen voor een zo breed mogelijk publiek. Om dit zo goed mogelijk te produceren zijn wij sterk afhankelijk van de kwaliteit van onze medewerkers. Door de diverse bedrijfsonderdelen zijn er veel verschillende disciplines; van een medewerker techniek tot een accountmanager, van een financieel directeur tot een receptioniste. Welke functie je ook vervult, de volgende kernwaarden zijn voor al onze medewerkers van toepassing: flexibiliteit, passie, verantwoordelijkheid en ambitie.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 295,- (HBO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Nader te bepalen

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Sandra van der Maarl

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################