Branded content stagiair (HBO/WO)

Functie:
Branded content
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Heb jij een passie voor muziek en media? Ken jij ieder festival en evenement in Nederland uit je hoofd? Kijk- en luister jij de hele dag door naar muziekvideo’s? Zit jij in het 3e of 4e jaar van jouw media-, communicatie-, marketing HBO/WO-studie? Dan is XITE opzoek naar jou!

Lees snel verder waarom jij vandaag nog wilt reageren op deze leerzame stage bij dé muziektelevisiezender van Nederland.

Werkzaamheden

Het branded content team van XITE is vanaf januari/februari 2018 opzoek naar een enthousiaste, sociale en out-of-the-box denkende Branded Content stagiair.

Het Branded Content team is verantwoordelijk voor het opzetten van samenwerkingen met merken zoals Desperados, Lipton Ice Tea, Gemeente Amsterdam, The Athlete’s Foot en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen de XITE Awards 2017 & The Athlete’s Foot en aan de festivalzomer met Desperados en Lipton Ice Tea. Ook de productie van YouTube-formats en muziekvideo’s voor artiesten hoort erbij. Bij deze campagnes werken wij nauw samen met XITE Productions, Music en het Marketingteam.

Je wordt dus een echte spin in het web tussen de diverse afdelingen van XITE.

Profiel

Als Branded Content Stagiair ondersteun jij de Content & Brand Partnerships managers bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van Branded Content samenwerkingen:

  • Creatieve ideeën bedenken om nieuwe samenwerkingen met merken op te zetten
  • Bijhouden van trends in het (Branded) Content en adverteerders landschap
  • Ondersteunend in het opzetten, uitvoeren en evalueren van Branded Content projecten
  • Creëren van aansprekende presentaties om nieuwe Branded Content projecten op te zetten
  • Verantwoordelijk voor de nieuwsbrief naar onze B-2-B relaties (mediabureaus, muzieklabels etc.).

Wij zoeken iemand die organisatorisch sterk is en het een uitdaging vindt om zelfstandig projecten op te pakken met de juiste begeleiding

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

XITE is dé muziektelevisiezender voor jongeren en zendt 24/7 de populairste muziekvideo’s in Nederland, België en Duitsland uit. Like of skip de muziekvideo’s op XITE met de ‘Personalised Music Television’ applicatie en creëer je eigen muziekzender. De app is nu beschikbaar voor consumenten van Ziggo in Nederland en Unitymedia in Duitsland. Binnenkort vind je de app in alle zenderpakketten. Daarnaast organiseert XITE de XITE Awards, waarbij zowel nationale als internationale artiesten worden bekroond voor hun werk. Ook heeft XITE een in-house productieafdeling, waaronder televisieprogramma’s, commercials, promo’s en videoclips worden geregisseerd en geproduceerd.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- bruto per maand bij full time stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

december - januari

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Louiza Voorthuijsen

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################