Vormgeving stagiair bij afd. 'Programmaontwikkeling en Drama' (MBO/HBO)

Functie:
Vormgeving
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Op de afdeling programmaontwikkeling en Drama (Kaap Holland Film) bedenken en ontwikkelen we vernieuwende tv-programma's en films voor zowel de Nederlandse als de internationale markt. Hierbij zorgen we voor de uitwisseling van relevante informatie naar onze vestigingen wereldwijd.


Werkzaamheden

Wij zoeken een zelfstandige en ambitieuze vormgever die actief meehelpt in het creatieve proces. De vormgever houdt zich bezig met het grafisch uitwerken van ideeën voor televisieprogramma’s en het vormgeven van salesmateriaal in overleg met opdrachtgever en art director.

De stagiair vormgeving werkt samen met de vaste vormgevers van Warner Bros. International Television Production Nederland B.V.

Profiel

  • Heb je een grote interesse in TV, ervaring met het opmaken van brochures, flyers en ander promotiemateriaal, ervaring met InDesign, Photoshop, Illustrator en Mac OS X?
  • Volg je een technisch/creatieve opleiding op HBO niveau of volg je een opleiding aan het Grafisch Lyceum?
  • Heb je ook een goede beheersing van het Nederlands en Engels?

Reageer dan snel!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Enkele bekende tv-programma’s die we hebben geproduceerd zijn: Temptation Island, De Bachelor, First Dates, Ilse's Veranda, De Nieuwe Garde, Gezond Verstand, De Gevaarlijkste Wegen van de wereld, Het Zijn Net Mensen, Samantha & Michael, Helden van de Wildernis, Adam Zkt. Eva (VIPS), Flikken Maastricht/Rotterdam en Dokter Deen.

Daarnaast maken we onder de naam Little Bros. ook diverse producties voor online platformen zoals Nachtbrakers (Concentrate), DumpertEten (Dumpert.nl) en Temptation Talk (RTLXL).

Het kan ook voorkomen dat je werk moet verrichten voor Kaap Holland Film. Bekend van films als Komt Een Vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, New Kids Turbo/Nitro, Nova Zembla, De Marathon, Jackie, Daglicht, Het Diner, BROs BEFORE HO’s, Wonderbroeders, Pak Van Mijn Hart, Bon Bini Holland, Dunkirk en Ron Goossens.


Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 320,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Zo snel mogelijk

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Martijn Rengelink

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################