Communicatie stagiair voor verschillende EO-programma’s en evenementen (HBO)

Functie:
Communicatie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden, in overleg
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Word jij onze nieuwe communicatie stagiair? Ben je creatief, nieuwsgierig en ambitieus en zoek je een stage bij een communicatieafdeling in de mediasector? Solliciteer dan vandaag nog.

Tijdens deze stage maak je deel uit van de afdeling communicatie en ga je aan de slag met de online- en offline promotie van verschillende EO-programma’s en evenementen, zoals de EO-Jongerendag, onze natuurseries, The Passion en de Tafel van Tijs.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Als stagiair werk je mee aan de promotie van nieuwe en bestaande radio- en televisieprogramma’s. Geen dag is hetzelfde: je schrijft en verstuurt persberichten, maakt content voor social media en houdt onze (pers)website bij. Ook ga je aan de slag met het briefen van onze vormgevers en het begeleiden van fotoshoots.

Kortom: als stagiair ondersteun je het hele communicatieteam. Zo krijg je de kans om het communicatievak in de praktijk te ervaren.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met een open bedrijfscultuur en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.

Profiel

Wat zoeken wij in jou?

  • Je draagt de missie van de EO een warm hart toe Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Media en Entertainment of iets vergelijkbaars
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent enthousiast en creatief Je kan goed plannen en organiseren en bent nauwkeurig
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent een teamplayer
  • Je staat open voor feedback

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Ilonka van Heusden - Bakker.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################