Stagiair (online) marketing en communicatie (HBO/WO)

Functie:
online marketing en communicatie
Bij:
Vanaf:
22-1-2018
Duur:
5-6 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Word onze nieuwe stagiair marketing & communicatie! Wil je meewerken aan de social posts van College Tour? Vind jij het leuk om advertenties te creëren op Snapchat, Facebook en Instagram en hou jij onze NTR-nieuwsbrief het liefst helemaal up-to-date? Ben je creatief, zit je vol energie en ben je ondernemend? Dan is dit jouw stageplek!

Werkzaamheden

Wij bieden je een uitdagende stage in een dynamische omgeving waar je alles over online media, communicatie en marketing kunt leren. Je collega's zetten je allround in: je helpt mee op beurzen en NTR-evenementen, ondersteunt team Social met het creëren van content en voor onze interne communicatie voorzie je de homepage en nieuwsbrieven van tekst en beeld.

Door bij de NTR stage te lopen leer je omgaan met interne en externe stakeholders en bouw je met een leuk en ondernemend team aan de NTR. Je werkt aan een goede en een gestructureerde werksfeer, schrijft en denkt mee aan publicaties en leert hoe je het best kunt samenwerken. Alle mogelijkheden zijn aanwezig om dieper op je interesse in te gaan: alle componenten van het vak komen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan content creatie, persbenadering en interne communicatie. Uiteraard mis je naast het harde werken geen enkel feestje en ondersteun je soms bij opnamen.

Profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste stagiair op minimaal HBO-niveau
  • Je kunt aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands schrijven
  • Je barst van de creativiteit en energie
  • Kennis van online media is een must
  • Je hebt basiskennis van Adobe- en Microsoftprogramma’s
  • Je kan zowel alleen als in een team samenwerken
  • Coosto is niet onbekend voor jou
  • Verder denk je proactief mee over crossmediale projecten

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 275,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Zo spoedig mogelijk

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Kim Becker (088 7799 111)

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################