PR en communicatie stagiair (film, theater, events, games) (HBO/WO)

Functie:
PR en Communicatie
Bij:
Vanaf:
5-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Wil jij werkervaring opdoen bij één van de leukste PR-bureaus van Nederland? Dan is dit je kans! Triple P Entertainment (035) is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche: film, games, festivals, theaterproducties, events etc.

Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche. We zoeken 2 gemotiveerde stagiairs die het leuk vinden om publiciteitscampagnes op te zetten voor bioscoopfilms, DVD's, theatervoorstellingen, (film)festivals en games.

Wij bieden een leerzame en afwisselende stageplaats waarin alle facetten van het communicatievak aan bod komen. Recente projecten zijn DVD- en Blu-ray-releases van Bridget Jones’ Baby, Return of Xander Cage, Sing en La La Land, bioscoopreleases van Fifty Shades Darker, De Smurfen en Het Verloren Dorp en Fast & Furious 8, evenementen en festivals als Imagine Film Festival, André in Cinemas, Comic Con en Best Social Awards, theatervoorstellingen van Ernst en Bobbie en We Are Family en de games Hitman, NieR: Automata, Dragon Quest Heroes II, Kingdom Hearts en MXGP3.


Werkzaamheden

Je ondersteunt de communicatie consultants bij hun dagelijkse werkzaamheden. Denk daarbij aan contact leggen met media, opzetten van redactionele artikelen, radio- en tv-items en prijsvragen, maar ook het ondersteunen bij (de organisatie van) events en bij opzetten van joint promotions voor onze klanten. Ook online communicatie (o.a. bijhouden van de website & onze social media kanalen) behoort tot je taken.

Je doet mee aan brainstormsessies en bedenkt PR-stunts, die je mede organiseert. Je schrijft persberichten en promotionele teksten en mag op den duur ook je eigen projecten van A-Z oppakken en coördineren. Ook administratieve werkzaamheden (postverwerking, rapportages bijhouden en office management) behoren tot je taken. Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt.

Profiel

Iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken, proactief is, een hands-on mentaliteit heeft en bovendien veel wil leren. Je hebt affiniteit met film, theater, festivals, events en/of games en door het lezen van (online) magazines en/of door het kijken van programma’s als De Wereld Draait Door, RTL Late Night, RTL Boulevard en Shownieuws blijf je op de hoogte van de showbizz- & entertainmentwereld.

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Opleiding HBO/WO op gebied van PR/communicatie/media
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar
  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden
  • Zelfstandige, flexibele en pragmatische instelling
  • Ervaring met Microsoft Office-applicaties
  • Interesse in en kennis van online communicatie en social media
  • Zowel 40 uur als 32 uur is bespreekbaar

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Triple P Entertainment is een PR-bureau gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche. Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Paramount Pictures, Ubisoft, Square Enix, The Searchers, Imagine Film Festival en Comic Con. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van dvd’s, bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. 

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Pauline Verhoeven. Toon je veel eigen initiatief, ben je creatief in het bedenken van promotionele acties, leergierig en werk je georganiseerd en gestructureerd? Ben je communicatief goed onderlegd, ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden en raak je niet snel gestrest van deadlines? Reageer dan snel! Vragen? Bel 035-6982106.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################