Stagiair communicatie (HBO/WO)

Functie:
Communicatie
Bij:
Vanaf:
29-1-2018
Duur:
5-6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Wil jij werken bij de grootste producent van videocontent voor alle platformen? Dan is Endemol Shine the place to be! Je kent ons natuurlijk van programma’s als GTST, Hunted, All You Need Is Love, Moordvrouw en de YouTube-hits Legends of Gaming, eDivisie en het recent gestarte Challenges Cup.

Wij zijn onderdeel van Endemol Shine Group met meer dan 80 vestigingen in 31 landen de grootste onafhankelijke content producent ter wereld. Dus voor elk genie volop internationale kansen. Voor elk groot talent trouwens ook.

Werkzaamheden

Als stagiair ben je onderdeel van het communicatieteam en draag je bij aan het in- en externe communicatiebeleid. Je gaat de afdeling ondersteunen en krijgt daarnaast de verantwoordelijkheid over een aantal eigen taken. Tevens word je mede verantwoordelijk voor de content op social media.

  • je coördineert en initieert in samenwerking met je collega’s in- en externe projecten
  • ondersteunen bij personeelsbijeenkomsten/persevents/fotoshoots
  • teasende teksten schrijven over de Endemol Shine merken
  • onderhouden van de social media kanalen.

Profiel

De stagiair die wij zoeken is ambitieus en bevlogen, heeft het lef om te communiceren, maar is tegelijkertijd ook nieuwsgierig en initiatiefrijk.

Je kan goed functioneren in een continu veranderende omgeving en bent in staat om op hoog niveau in een uiterst gezellig, maar professioneel en dynamisch team mee te draaien. Flexibiliteit en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) zijn een must.

Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van Communicatie, Media en Entertainment Management of een vergelijkbare studie (derdejaars).

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Mascha Beulink/Patricia Houtkamp - Afdeling Search

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################