Stagiair marketing assistent (HBO)

Functie:
marketing en promotie
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5-6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een uitgeverij? Dan is dit je kans! VBK Media bestaat uit verschillende uitgeverijen, waaronder Kok, Omniboek en Boekencentrum waar je werkzaam voor bent. VBK Media is gevestigd in Utrecht (Herculesplein 96) en er zijn meer dan 160 medewerkers werkzaam. In ons team word je als volwaardig lid van het marketingteam gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen.

VBK Media is niet alleen een dynamische organisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie, werkwijze van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld. Bedrijfsinformatie www.vbkmedia.nl , www.kok.nl, www.puurvandaag.nl, www.boekencentrum.nl of www.zomerenkeuning.nl

Werkzaamheden

Als stagiair krijg je niet alleen de kans om als volwaardig lid van de marketingafdeling werkzaam te zijn, je mag ook een toegevoegde waarde leveren tijdens de uitvoering van de marketingplannen. Tevens staan we altijd open voor jouw ideeën en input omtrent onze online en offline communicatie. We werken met boeken en tijdschriften voor volwassen en jeugd. Zowel fictie, non-fictie en de producten van PUUR! komen voorbij. Je kunt echt de diepte ingaan en ontdekken of de uitgeversbranche bij je past en je zodoende breed oriënteren op vervolgstappen in jouw loopbaan.

Begint je hart sneller te kloppen van boeken en tijdschriften en ga je verantwoordelijkheden en projecten niet uit de weg? Lees dan gauw meer over de dagelijkse bezigheden! Dagelijkse bezigheden:

  • Onderhouden van perscontacten
  • Ondersteunen van online (social media) en offline communicatie
  • Beheer en eindverantwoordelijke voor alle inkomende promotieaanvragen
  • Ondersteuning tijdens beurzen en evenementen
  • Meedenken en bijdragen aan lopende projecten en marketingplannen
  • Meewerken aan en het realiseren van vrije publiciteit

Profiel

Ben jij een echte teamspeler en functioneer jij graag als een spin in het web? Begint je hart sneller te kloppen van boeken en tijdschriften én beleef je veel plezier aan social media? Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker?

Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou! We zien je mail met onderbouwing graag tegemoet. Tot snel!

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

VBK uitgevers is een groep sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. VBK uitgevers maakt (e-)boeken in alles soorten en maten: (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken, chicklits en boeken over o.a. politiek, cultuur, tuinieren, spiritualiteit, wonen en kunst. Daarnaast produceren we tijdschriften, apps en websites, en organiseren we evenementen en manifestaties. Bekende namen en merken: Jamie Oliver, Herman den Blijker, Wat& Hoe, National Geographic, Oei, ik groei!, The Secret en nog veel meer!

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 375,- bruto (HBO) bij full time stage (36 uur per week)

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

zsm

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Harma Nijhuis, Marketingmanager Vragen? Neem contact op met Harma via T: 088 700 2654

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################