Enthousiaste stagiair grafische vormgeving bij 'RTL Live Entertainment' (HBO)

Functie:
Grafische vormgeving RTL Live Entertainment
Bij:
Vanaf:
1-1-2018
Duur:
20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

RTL Live Entertainment (LE) bedenkt, creëert en produceert evenementen op maat. We creëren grootschalige publieksevenementen zoals GABBERS, Dinnershow Pandora, Let’s Dance, The Christmas Show en het nieuwe gezonde festivalweekend Healthy Fest. RTL LE produceert op verschillende locaties en beschikt over een eigen locatie Studio 21.

De marketingafdeling ontwikkelt voor alle evenementen de marketingstrategie en i.s.m. externe bureaus de campagnes (artwork, TV commercials e.d.). Binnen het marketing team zoeken we per februari een enthousiaste, energieke stagiair vormgeving.

Werkzaamheden

Tijdens je stage krijg je bij Live Entertainment de mogelijkheid om zelfstandig diverse uitingen te ontwikkelen zoals posters, flyers, advertenties, banners en (sales)presentaties. 

Je bent ook ondersteunend aan de designers van onze externe creatieve bureau’s. Bovendien kun je jouw creatieve skills laten zien in het meedenken aan scripts voor onze commercials en sociale content. Kennis van Photoshop, After Effects, en Adobe Première is een must. Je bent flexibel, je kan oplossingsgericht denken en je krijgt de mogelijkheid te kijken naar andere werkgebieden, maar jouw expertise ligt bij het creëren van vormgeving.

RTL Live Entertainment

Profiel

  • 2e/3e jaars student HBO (meewerkstage)
  • Je kunt uitstekend overweg met Adobe; Photoshop, Illustrator, Premiere en keynote
  • Kunt zelfstandig werken
  • Bent creatief en hebt passie voor het vak
  • Hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en sociaal

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

zsm

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Casper de Graaff

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################