Social media stagiair (HBO/WO)

Functie:
Social Media
Bij:
Vanaf:
1-1-2018
Duur:
minimaal 3 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Ben je een tv-junkie die houdt van tv-programma’s en volg je veel Nederlandse series? Deel je het liefst alles wat je meemaakt op social media? En haalt jouw databundel het einde van de maand niet? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega.

Als stagiair bij NLZIET krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. We vragen je niet om koffie te halen, dat kunnen we heel goed zelf. Ons de hele dag ontfermen over social media, daar hebben we helaas tijd te kort voor. Helaas, want het is onwijs waardevol om dit goed te onderhouden en verder te ontwikkelen. En daar ligt jouw opdracht: maak jezelf de baas over onze social mediakanalen, post leuke berichten, zorg dat ons blog gevuld is met de leukste artikelen, signaleer nieuwe trends en speel daar op in.

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwsgierige en proactieve Social Media Stagiair die bijdraagt aan de creatie en ontwikkeling van de social mediakanalen van NLZIET. Op basis kijkgedrag, de meest spraakmakende programma’s en nieuwe series creëer jij content en verspreid je deze op de verschillende kanalen. Je werkt in een zeer ondernemende omgeving samen met een klein en enthousiast team waarin jij het verschil kan maken. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Werkzaamheden

Je bent betrokken bij vele werkzaamheden en bent echt onderdeel van ons team, zodat je een goed idee krijgt hoe het eraan toe gaat bij NLZIET. Je krijgt hierbij een ondersteunende functie voor onze Online Marketeer en Content Marketeer.

Dit verwachten we van jou:

 • Uiteraard ben je zelf actief op social media en weet je wat er speelt
 • Je schijft (foutloos) teksten voor social media en plaatst deze online
 • Onze social mediakanalen houd jij up-to-date
 • Bij de social mediacampagnes ondersteun je jouw collega’s
 • Wekelijks deel je de social media rapportages met het team
 • Je helpt mee met de online marketingcampagnes
 • Het werken met Photoshop is geen probleem

Profiel

Voor deze stageplek zoeken we collega die gek is op tv en media en beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Doorzettingsvermogen
 • Creatief
 • Aanpakkersmentaliteit
 • Je staat positief in het leven
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Je volgt een relevante opleiding (HBO/WO)
 • Basiskennis Photoshop.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

NLZIET is een unieke samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Met de NLZIET apps kijk je televisie via internet. Je kunt kijken naar de programma's van de twaalf grootste zenders van Nederland. Met NLZIET kijk je televisie op de nieuwste manier. Met veel plezier werken we dagelijks aan de ontwikkeling van deze jonge tv-dienst in een turbulente marktomgeving.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage.

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Seleste van Hoesel. Ben je nog steeds enthousiast? Aarzel niet stuur jouw motivatiebrief met CV en solliciteer direct!

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################