Stagiair communicatie en multimedia design (HBO)

Functie:
Communicatie en Multimedia Design
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Als stagiair word je betrokken bij de communicatie, marketing, productie en verslaglegging van onze events en het uitbreiden van de corporate huisstijl van iMMovator. IMMovator is een stichting die door middel van evenementen, onderzoek en projecten vernieuwing (innovatie) in de media industrie stimuleert. In het voorjaar organiseren we Cross Media Cafés, Media Future Week en het Media Jaarcongres. Voorafgaand aan deze events werk je mee bij de communicatie/ marketingcampagnes. Daarbij is jouw specialiteit het ontwerpen van campagne materiaal. Ervaring met (digitale) vormgeving is daarom een pré. Behalve evenementen organiseert iMMovator projecten en onderzoek. Afhankelijk van het soort project of onderzoek wordt je ingezet om resultaten te presenteren (in datavisualisaties of video interviews), logo's en huisstijlen te ontwerpen of te beheren of ondersteuning op het gebied van verslaglegging. We werken vanuit vier tracks: data4media, business in media, immersive media en spectacular live events. Rond deze thema's maken we unieke content om mensen te interesseren in onze activiteiten en om een community op te bouwen. Het voorjaar van 2018 is een extra interessante periode omdat we dan samen gaan met een andere organisatie: Hilversum Media Campus. Dit betekent dat er ook veel tijd ingeruimd wordt voor het ontwikkelen en bouwen van een nieuw merk (incl. alle bijbehorende visuals en documenten)

Werkzaamheden

  • Campagnemateriaal ontwikkelen voor onze events: produceren van posters, website content, evt. video interviews etc.
  • Ondersteuning verlenen bij onze events op het gebied van de videoregistratie
  • Meedenken in de marketing van events richting doelgroepen
  • Meedenken rond onze nieuwe identiteit en de benodigde nieuwe materialen (online en offline, van brochures tot social media items) vormgeven.

Profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste student Communicatie en Multimedia Design, die:

  • Creatief is
  • Communicatief en sociaal vaardig is
  • Verantwoordelijk is
  • Positief kritisch is
  • Ervaring met grafische softwareprogramma's (bijv. Photoshop, inDesign) of opname en montage van video's is een pré.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

IMMovator Cross Media Network is een netwerkorganisatie die zich inzet om de cross media sector (bedrijven die actief zijn op het gebied van radio, televisie, Internet, events, mobiel en print) te versterken. Dit doen we aan de hand van een aantal activiteiten. Zo organiseren we onder andere zes keer per jaar Cross Media Cafés waarin de deelnemers op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom actuele thema’s (bijv. video on demand, digital publishing/3D printing en nieuwe crossmedia formats). De cafés worden druk bezocht: tussen de 200 en 300 bezoekers per keer. Eens per jaar organiseren we samen met de Media Academie en Beeld en Geluid het Mediapark Jaarcongres: een toegankelijk congres dat gaat over de nieuwste ontwikkelingen in de crossmedia industrie. Daarnaast organiseert iMMovator diverse andere activiteiten en projecten. Op dit moment draaien er grote projecten op gebied van gaming (Growing Games: het stimuleren/professionaliseren van de gamessector in Nederland), HbbTV (een standaard om een laag met extra informatie toe te voegen aan televisieprogramma’s / interactieve televisie) en Big Data (Almere DataCapital).

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 400,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

November-december

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Marlies van de Meent. Voor meer informatie: 035 677 7507.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################