Stagiair op de afdeling marketing, communicatie en sales (HBO/WO)

Functie:
Marketing en communicatie
Bij:
Vanaf:
1-11-2017
Duur:
2 maanden
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken met leuke collega’s en na het werk even stoom afblazen in de sportschool van Bindinc.?

Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales. Deze afdeling richt zich op de zakelijke markt, met name op adverteerders van onze titels.

We bieden een zeer leerzame stage bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Meekijken- en werken op de afdeling marketing, communicatie en sales, maar ook kennismaken met één van de grootste uitgeverijen van Nederland. Goede koffie, vers fruit, borrels en sportmogelijkheden. Ons bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich in Hilversum.

Werkzaamheden

We zoeken een stagiair die echt meewerkt op de afdeling en zo het team kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Je werkzaamheden zullen met name zijn het onderhouden van de verschillende b2b-websites, zorgen dat hier goede SEO-teksten op staan, nieuwsbrieven opmaken en versturen, meewerken aan zakelijke relatie-evenementen zoals het Televizier- Ring Gala en het schrijven van een contentplan voor social media en andere communicatiekanalen.


Profiel

  • Een hbo of wo- opleiding volgt, bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie, commerciële economie of media
  • De Nederlandse taal schriftelijk en mondeling goed beheerst
  • Creatief en leergierig is
  • Op de hoogte is van de laatste online ontwikkelingen waaronder social media
  • Zich goed kan verplaatsen in verschillende doelgroepen
  • Initiatief toont
  • Bereid is de handen uit de mouwen te steken en zo echt onderdeel te worden van de afdeling
  • Beschikbaar is voor de duur van minimaal 8 weken

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 275,- bruto bij full time stage (op basis van 36 uur)

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

zsm

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Stephanie Verwijs, Teamleider Marketing, Communicatie en Sales b2b Stuur ons nu jouw CV en motivatiebrief en overtuig ons waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een gesprek!

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
&samhoud Media zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
INsight zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
Medialane BV zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
Warner Music Benelux zoekt:
Vanaf: 29-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 01-11-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
VIMN Netherlands B.V. zoekt:
Vanaf: 15-11-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions B.V. zoekt:
Vanaf: 02-01-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################