Stagiair audiovisueel editing en graphics bij TowelMedia (MBO/HBO)

Functie:
Allround AV (editing, vormgeving en motion graphics)
Bij:
Vanaf:
2-4-2018
Duur:
4-6 maanden (eerder starten mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

TowelMedia biedt een fantastische kans om mee te werken aan diverse online en TV programma's. Wij werken o.a. voor grote merken zoals Renault, Albert Heijn, Ikea, Bavaria en MediaMarkt etc. Je zal mee aan diverse projecten, waardoor je een zeer uiteenlopende en all-round stage kan verwachten. Bijna alle facetten van content productie en online media komen bij ons bij elkaar; draaien op locatie en in de studio, editing en graphics. Bij ons maak je volledig deel uit van het team en krijg je de kans om van ervaren mensen in de praktijk te leren. Heb je ervaring in Adobe Premiere, Adobe PS, Adobe Illustrator, Adobe Aftereffects? Dan is dit een geschikte stage plek voor jou!

Werkzaamheden

 • Vormgeving maken aan de hand van een briefing
 • 2D animatie
 • Afwisselende projecten
 • Bestaande vormgeving animeren
 • Meedenken aan een goede beeldstrategie voor een merk
 • Vertalen van een idee naar een design

Bij Towel lopen er veel producties tegelijkertijd. Dat betekent dat jij veel verantwoordelijkheid krijgt en je kunt werken aan veel afwisselende projecten onder begeleiding van een stagebegeleider. Wij vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk leert tijdens je stage en een echte young professional wordt.

Promo Towel Media

Profiel

 • MBO of HBO Audiovisuele (techniek) of grafische (vormgeving) opleiding
 • Ervaring met montage (FCP of Premiere)
 • Grafisch creatief
 • Zelf in staat om leuke en hippe visuals te verzinnen en te maken
 • Grote interesse voor TV en/of online video
 • Je hebt zodoende ervaring in Adobe Premiere, Adobe PS, Adobe Illustrator, Adobe After Effects - afhankelijk van de discipline montage/vormgeving
 • Belangrijk is dat je leergierig bent en zelfstandig kan werken
 • Rijbewijs is handig maar geen pre

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

Over Towel Media
Wij van Towel Media zijn gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van branded content. Dit gaat van een specifieke campagne waar we video’s voor maken tot content strategieën voor uiteenlopende merken als IKEA, Nuon, Mentos, Bewuzt tot online series van RTL/Concentrate. We kunnen met trots en eer zeggen dat we als hoofd video-agency ingezet worden voor veel van onze cliënten. Ook werken we nauw samen met uiteenlopende media en reclame bureaus, uitgevers, zenders en influencers. We begeleiden merken met video concepten en strategieën en geven altijd de meest effectieve middelen om content in te zetten.

Productie en werknemers
Al onze producties worden intern gemaakt. Van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren van de content. We zijn een bedrijf bestaande uit 25-30 medewerkers, werkzaam op het gebied van sales, creatie, redactie, productie, camera, grafische vormgeving en editing. Naast de vaste medewerkers werken we ook veel samen met freelancers op verschillende vakgebieden. Omdat we
alles in huis produceren geeft het ons de gelegenheid om binnen een korte periode content aan te leveren. Voor veel van onze cliënten produceren we verschillende content gedurende het jaar. We zijn ervaren in het produceren van verschillende soorten (social) content: human-interest video’s, product content of you-tube series – we doen het allemaal!


Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 325,- bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Stephanie Broertjes.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 14-05-2018
NL Film & TV zoekt:
Vanaf: 26-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Senior Publications Nederland zoekt:
Vanaf: 12-04-2018
Lifestyle Media Group zoekt:
Vanaf: 01-05-2018
Omroep MAX zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Ik ben zwanger zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
NH Media zoekt:
Vanaf: 02-04-2018
Skyhigh TV zoekt:
Vanaf: 01-05-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################