Video stagiair bij één van de grootste hiphop-orientated lifestyle platformen (MBO/HBO)

Functie:
Video
Bij:
Vanaf:
5-2-2018
Duur:
20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Eventueel mogelijk

Intro

Voor onze visuele redactie zijn wij op zoek naar cameraman- en vrouw, die ook ervaring hebben met het editen van video’s.

Bij BALLINNN’ werk je in een bedrijf dat voor een zeer breed scala aan opdrachten staat. Je leert dan ook te werken met uiteenlopende opdrachten als branded content, redactionele content en verschillende eigen formats. Maar als creatieveling is de belangrijkste bijkomstigheid nog wel: je krijgt binnen BALLINNN’ de ruimte om jouw eigen creatieve input te geven.

Wees niet verbaasd wanneer je zelfstandig keuzes mag en moet maken. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je wonen in Amsterdam of omstreken. Je mag ook van verder komen, maar beoordeel zelf of je de dagelijkse reistijd mentaal aankan. Verder gaat het hierbij om een full-time stage.

Werkzaamheden

Het maken van verschillende items, series en filmreeksen. BALLINNN’ is altijd op zoek naar creatieve mogelijkheden die nieuwe kansen oplevert. Als cameraman- en vrouw hoef je niet bang te zijn dat je met lege filmrollen staat.

Daarbij is het van belang dat je kan ondersteunen in het proces van editen. Ook werk je in cross-redactioneel samen met de content schrijvers. In diverse opdrachten zal je hen moeten ondersteunen in het vormgeven van de webcontent. Samen met het videoteam werk je dus om de visuele content van BALLINNN’ van top kwaliteit te maken.

Profiel

Onze ideale kandidaat:

  • Is een student op MBO/HBO/WO niveau
  • Kan overweg met verschillende types camera’s als DSLR’s en filmcamera’s
  • Heeft een eigen idee over esthetische idealen
  • Is assertief, punctueel en zelfstandig
  • Is niet op zijn/haar mond gevallen en kan meedenken in het ontwikkelen van concepten
  • Kan tegen kritiek en tijdsdruk – zonder daarbij in te leveren op kwaliteit
  • Is een super talent in spotten, inladen en syncen
  • In het bezit van een rijbewijs B (pré)
  • Heeft basiskennis van Premiere en After Effects

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

BALLINNN' is één van de grootste hiphop-orientated lifestyle platformen van Nederland. Maandelijks bereikt BALLINNN' gemiddeld 600.000 unieke bezoekers - dat zijn ongeveer 2.500.000 pageviews. BALLINNN' focust zich op het vastleggen van de hiphop cultuur en de complete lifestyle daaromheen. Dit gebeurt in een jong team, wat constant opzoek is naar nieuwe, creatieve manieren om zichzelf te uiten en hot topics op eigen wijze aan te snijden. Vanaf 2018 gaat BALLINNN' zich naast artikelen en fotoreportages ook actief focussen op het uitrollen van eigen videoformats. Deze zullen te zien zijn op de verschillende kanalen van BALLINNN' en een breed scala aan onderwerpen behandelen.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto op basis van fulltime stage.

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

december/januari

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Yannick de Keijzer 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################